Jump to content

Ping???????

amgamer

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

εννοει dslam siemens1 τα οποια ειναι κατα καποιον τροπο ξεκλειδωτα προς παραπανω ταχυτητες.δηλαδη αν εχεις 384 και βρισκεσαι σε ενα τετοιο βλεπεις ταχυτητες 420

και συγκεκριμμένα 448 down και 160 up :D

στην οποία έχω δει σταθερά 51k/s (για μερικές νύχτες) και μετά 48,5 σταθερά για 3 μήνες

αυτο, πριν 10 μήνες, γιατι τώρα δεν βλέπω πάνω απο 39

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

το οτι εχω γυρω στα 11μετρα καλωδιο απο το μοντεμ μεχρι τη μπριζα εχει να κανει????

προσπαθησα να παιξω σε εναν ελληνικο,αλλα μου σπασε τα νευρα!

το βραδυ τρεχω καλα,αλλα τετοιες ωρες ολο lags!!!

μηπως πρεπει να ανοιξω καμια port στο firewall για να τρεχουν ακομη καλυτερα τα παιχνιδια??κ αν ναι ποια?

σ'αυτο το 1242 του ΟΤΕ δν το σηκωνουν ποτε?????

ολα καλα κ σημερα που επαιζα κανα 2ωρο απο τις 12 αλλα ξαφνικα το ping εφτασε παλι στα 999!ενω επαιζα συνεχεια με 125-250.

τι πραμα ειναι αυτο ρε παιδι μου...σου μαμαει το παιχνιδι πανω που εχεις πορωθει!!!

(ημουν σε εναν σερβερ μονο με snipers!!!απλα τελειο!):inlove:

• 2 weeks later...

τωρα τελευταια εχω πολυ καλες ταχυτητες στα games!!

επαιζα με αλλους 20 σε εναν ελληνικο server CoD2 κ το ping ηταν 90-100!!:D

ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!!!!!:inlove: :inlove: :inlove:

οσο για το surfing ή το downloading δειτε το screenshot!ιδιαιτερα τετοιες ωρες...το ιντερνετ πεταει!!!!!!!!!!:worship: :worship: :worship: :worship:

μακαρι να ταν παντα ετσι!:daisy:

greekfragma κανεις καταδυσεις??(επειδη βλεπω αυτο που χεις γραψει:στο βυθο της θαλασσας..)

μακαρι να μν αλλαξει τπτ με την ταχυτητα κ στο new σπιτι γτ την εχω καταβρει τωρα.......!!:D:D:D:D

Αρχική απάντηση από amgamer

sorry που postarw ξανα για την εικονα,αλλα μου την βγαζει μιση... :boxed:

Σωστος αλλα την ωρα που βγαινουν οι βρυκολακες και εγω εχω 48.Το θεμα ειναι τι γινετε στις "κανονικες" ωρες.Εγω προσωπικα δεν περιμενω να παει 3 η ωρα για να παιξω online;)

ουτε κ γω περιμενω να παει 3!αλλα οταν πηγαινει τοτε πραγματικα πεταει!!!!!

καλες ωρες για να παιξεις ειναι 4-7 το μεσημερι.πιο μετα δν μπορεις...τουλαχιστον εγω!999ping!

Αρχική απάντηση από amgamer

ουτε κ γω περιμενω να παει 3!αλλα οταν πηγαινει τοτε πραγματικα πεταει!!!!!

καλες ωρες για να παιξεις ειναι 4-7 το μεσημερι.πιο μετα δν μπορεις...τουλαχιστον εγω!999ping!

Same shit here.Το μεσημερι απλα δεν παει.18-20download.Ping 100(me to site tis otenet).Ουτε για αστειο games,voip.Οσο βραδιαζει καλυτερευει...:confused:

Αρχική απάντηση από amgamer [10-01-2006 01:29]

τωρα τελευταια εχω πολυ καλες ταχυτητες στα games!!

επαιζα με αλλους 20 σε εναν ελληνικο server CoD2 κ το ping ηταν 90-100!!:D

ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!!!!!:inlove: :inlove: :inlove:

οσο για το surfing ή το downloading δειτε το screenshot!ιδιαιτερα τετοιες ωρες...το ιντερνετ πεταει!!!!!!!!!!:worship: :worship: :worship: :worship:

μακαρι να ταν παντα ετσι!:daisy:

με συγχωρεις δηλαδη,αλλα αυτο το ping ειναι απλα υποφερτο για fps game.για να πεις οτι πεταει θες κατω απο 60.εχουμε να φαμε πολλα ψωμια ακομα μεχρι να δουμε τετοια ping στην ελλαδα ομως.....

γτ ποιο το προβλημα με 100??μια χαρα παει!!κανενα κολλημα τουλαχιστον στο δικο μου συστημα...ισως στα δικα σας με πιο πολλα fps θα κολλαει!αλλα στο δικο μου οχι!

μακαρι να χα παντα 100!

μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουν τα παιδια.....ειδικα στα fps και σε απαιτητικους παιχτες

(headshots/καλα σκορ) πετυχαινεις μονο αμα η γραμμη σου δεν εχει καθυστερηση......

στο 100 που λες ενας στοχος στη διοπτρα του sniper μπορει να μετατοπιστει μεχρι να ριξεις τη σφαιρα λιγο πιο περα και να αποτυχεις.γι αυτο και μια συμβουλη σε τετοιες καταστασεις ειναι να βαρας ελαχιστα χιλιοστα πιο μπροστα προς το σημειο που κινειται ο στοχος.........

παιδια...εγω οταν παιζω σε 100-120 δν εχω κανενα τετοιο προβλημα!!

χθες προσπαθησα να παιξω σε ελληνικο σερβερ!αλλα ματαια!πολυ κακο ping...

ετσι δοκιμασα σε γερμανικο!ημουν στα 150-200 ping

κ με το γερμανικο τουφεκι,τους ειχα κανει ολους αστα να πανε!

πετυχαινα κεφαλι για την πλακα!!!απο παρα πολυ μακρια!

αυτο που λετε το χω παρατηρησει οταν ανεβαινει πανω των 300!

τοτε δν μπορω ουτε σωμα να πετυχω!για κεφαλι θα μιλαμε!???

τοτε παιξε κανενα σοβαρο παιχνιδι με οπλα........αν με 200πινγκ μου λες οτι πετυχαινες κεφαλι για την πλακα ή οι συμπαιχτες σου ηταν ακινητοι ή το συστημα του παιχνιδιου ειναι τοσο σκαρτο και θεωρει headshot βολη 2 εκατοστα πιο περα.

παιξε κανα Battlefield2 και ξαναπες μας

και για να τα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.........FPS καλα μπορεις να παιξεις με κατω απο 70ms ping.οτιδηποτε πιο πανω σε οδηγει σε miss.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.