Jump to content

Ping???????

amgamer

Recommended Posts

:( :( :(

σημερα δν ξερω γτ!

το ping στο call of duty 2 εκανε τα δικα του!

ενω παλια ειχα 150-250,τωρα ενω αρχιζει καλα μετα φτανει στα 999!!!!!!!!:...:

με αποτελεσμα να μν μπορω να παιξω οπως παλια!

υποψιαστηκα την 5700 μου γτ μου κανει κατ νουμερα που την εχω πατησει υπερβολικα την χαμηλωσα στα μαμησια αλλα παλι τα ιδια στα pings!(δν νομιζω πως φταιει το συστημα)

κτ εχει γινει με την συνδεση!εχω 384 ΟΤΕ,παρατηρησε κανεις κτ αναλογο???

μηπως πρεπει να ανοιξω καμια πορτα στο firewall???]

καμια ρυθμιση στο the all seeing?

εφαγε κ μια μικρη σαβουριτσα το 530 αλλα δν νομιζω να ναι τοσο υπερευαιθητο!:tomato:

για βοηθηστε ρε παιδια γτ καιγομαι!!!!!!!

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

γτ την πατησα???εκανα κτ που δν επρεπε???

η αληθεια ειναι οτι πρτη φορα επαιξα 10 το βραδυ!συνηθως παιζω μεσημερια κ καμια φορα απογευμα...

το dslam τι ειναι?δν εχω καταλαβει!!μπουκωνει η γραμμη μου?

dslam ειναι ενα τηλεπικοινωνιακο κουτι στο οποιο μαζευονται ολες οι γραμμες dsl πριν πανε στα κομβικα κεντρα BBRAS του οτε ωστε να στειλουν τις πληροφοριες στους παραληπτες των πληροφοριων που ανταλασσεις..

(πολυ χοντρικα)

πανω σε αυτο το κουτι μπαινουν ΟΛΟΙ οι συνδρομητες δσλ της περιοχης σου με βαση το σχεδιασμο του ΟΤΕ.αυτα τα κουτια εχουν ενα αλφα ευρος ταχυτητας για οσους το χρησιμοποιουν.εαν μπουν παραπανω απλα μειωνεται η ταχυτητα του καθενα.γιατι γινεται καποιο ειδος ποσοστωσης/μοιρασματος ταχυτητας.

κανονικα για να μηνσυμβει αυτο ο οτε αναβαθμιζει την ταχυτητα που αντεχει καθε κουτι αναλογα τις απαιτησεις.επειδη ομως ειμαστε ελλαδα αυτο ειτε δεν γινεται ειτε γινεται μετα απο καιρο και πολλα παραπονα των συνδρομητων για υψηλα πινγκ/χαμηλες ταχυτητες κλπ.

κανε ενα τεστακι σε ωρες αιχμης και δες πως παει η γραμμη σου.κανονικα πρεπει να κατεβαζεις με 45.εαν κατεβαζεις με κατω απο 38 τοτε εχεις πολυ κινηση στο δσλαμ.

για περισσοτερα πηγαινε στο adslgr.com

αρα δν αλλαζει κτ κ με αλλαγη isp!

η μονη λυση ειναι περισσοτερα κουτια ή λιγοτερες dsl ανα περιοχη.

(τλκ σε ωρες αιχμης...παω σφαιρα!!!!!!!χθες ημουν στα 150-200 ping!)

σε ωρες μη αιχμης εννοεις πας σφαιρα.εκτος και αν η περιοχη σου δεν εχει μαγαζια και τετοια....οποτε ωρες αιχμης για σενα θεωρειται το αναποδο.....οταν ολοι οι δσλαδες κατεβαζουν τραγουδια ταινιες κλπ κλπ δηλαδη τις μεγαλες βραδυνες.

με αλλαγη isp ισως πετυχεις καπως καλυτερα πινγκ εαν οι σερβερς ειναι ευρωπαικοι.ως καλυτερος παροχεας στα ping ειναι η Tellas.

οντως τις μεγαλες βραδυνες παω σφαιρα!

μαγαζια εχει η περιοχη μου,αλλα μη φανταστεις τα μαγαζια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Πετρουπολη μενω.

κ το μεσημερακι καλα παω στα pings...

αλλα πιο καλα βραδυ.....

Αρχική απάντηση από greekfragma

dslam ειναι ενα τηλεπικοινωνιακο κουτι στο οποιο μαζευονται ολες οι γραμμες dsl πριν πανε στα κομβικα κεντρα BBRAS του οτε ωστε να στειλουν τις πληροφοριες στους παραληπτες των πληροφοριων που ανταλασσεις..

(πολυ χοντρικα)

πανω σε αυτο το κουτι μπαινουν ΟΛΟΙ οι συνδρομητες δσλ της περιοχης σου με βαση το σχεδιασμο του ΟΤΕ.αυτα τα κουτια εχουν ενα αλφα ευρος ταχυτητας για οσους το χρησιμοποιουν.εαν μπουν παραπανω απλα μειωνεται η ταχυτητα του καθενα.γιατι γινεται καποιο ειδος ποσοστωσης/μοιρασματος ταχυτητας.

κανονικα για να μηνσυμβει αυτο ο οτε αναβαθμιζει την ταχυτητα που αντεχει καθε κουτι αναλογα τις απαιτησεις.επειδη ομως ειμαστε ελλαδα αυτο ειτε δεν γινεται ειτε γινεται μετα απο καιρο και πολλα παραπονα των συνδρομητων για υψηλα πινγκ/χαμηλες ταχυτητες κλπ.

κανε ενα τεστακι σε ωρες αιχμης και δες πως παει η γραμμη σου.κανονικα πρεπει να κατεβαζεις με 45.εαν κατεβαζεις με κατω απο 38 τοτε εχεις πολυ κινηση στο δσλαμ.

για περισσοτερα πηγαινε στο adslgr.com

To 45 που λες ειναι το θεωριτικο.Στα καλυτερα που μπορει να πιασει με μια 384/8=48-15%overhead =40.8 αντε το πολυ 43 και αυτο αμας εισαι σε siemens 1 που ειναι χρονισμενα πιο ψηλα.

Αρχική απάντηση από Bill17

To 45 που λες ειναι το θεωριτικο.Στα καλυτερα που μπορει να πιασει με μια 384/8=48-15%overhead =40.8 αντε το πολυ 43 και αυτο αμα εισαι σε siemens 1 που ειναι χρονισμενα πιο ψηλα. Ενα αλλο προβλημα ειναι το ποσο mbit γραμμη εχει δωσει ο οτε απο το dslm μεχρι τον κομβο.Συνηθως δινει 2mbit ανα 32 πορτες οποτε αν εχουν γεμισει ολες και δεν εχουν κανει αναβαθμισει για αλλες 32 πορτες τοτε κλαφτα χαραλαμπε.

Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 17:23]

siemens γραφει...κωλετη 2

τυχερουλη.στα ωπα ωπα σας εχουν σε αυτο το δσλαμ.ετοιμαζουν και νεο BBRAS οποτε θα εισαι αρχοντας. :D

εαν δεις οτι παιζει πολυ κινηση απλα αναβαθμισε τη γραμμη σου σε 512 και κρατα ΙΔΙΑ την ταχυτητα του provider.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.