nickstamat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2005 Παιδιά, δεν ξέρω αν έχει ξανα-αναφερθεί, είμαι πολύ βιαστικός αυτή τη στιγμή...Από το e-shop μπορεί κανείς να αγοράσει μόνο ηλεκτρονικά (μέσω internet) ή μπορεί και να πάει στο κατάστημα στο Χαλάνδρι και να τα πάρει κατευθείαν? Πρέπει να τα παραγγείλει πρώτα?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Δεκέμβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Noμίζω ότι πρέπει να τα παραγγείλει πρώτα. Πάρτους ένα τηλ και ρώτα τους για σιγουριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 οτι να'ναι μπορεις να κανεις.Παντως το καλυτερο για σενα και για οσους περιμενουν στην ουρα στο e-shop ειναι να εχεις παραγγειλει απο πριν,ωστε να ξερεις αν υπαρχει διαθεσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 όχι δεν είναι απαραίτητο, είχα αγοράσει κάτι μνήμες χωρίς να τις έχω παραγγείλει ηλεκτρονικά (αλλά είχα πάρει τηλέφωνο για να δω αν ήταν διαθέσιμες), και πλήρωσα μετρητά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Εντάξει παιδιά... Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 ναι χυμα μπαινεις και αμα δεν εχουνεαυτο που θες τοτε παραγγελνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Δεκέμβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Μια ερώτηση για e-shop κι από μενα για να μην ανοίξω άλλο thread.Ξέρει κανείς τί είναι το gift certificate που έχει πάνω δεξιά στην σελίδα του και πώς λειτουργεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.