morpheus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2005 Πήρατε λοιπόν το καινούριο DUAL LAYER γραφτήρι σας ή ακόμα καλύτερα όπως εγώ έχετε "τσιπώσει" το παλιό, καλό LITE ON 451S σε 832S και πλεον ειναι 8x και DL (απο 4χ και SL) αλλά δεν έχετε γράψει ούτε ένα δισκάκι DL.Ο λόγος; Δεν υπήρχαν αρχικά δισκάκια DL και όταν επιτέλους εμφανίστηκαν ήταν πανάκριβα (18 :bye: ).Κάνοντας ένα ψάξιμο στο skroutz βρήκα δισκάκια DL που ξεκινανε απο τα 3.5 περίπου:DatasafePlatinumPrimediscΈχει γράψει κανείς σε DL δισκάκια και ειδικότερα σε κανένα απο τα παραπάνω; Έχετε τουλάχιστον εμπειρία απο τις μάρκες αυτές σε SL δισκάκια;Το ξέρω πως και παλι ειναι πολυ ακριβα αναλογικα με τα SL αλλα για καποια πραματα (mp3s) προτιμώ να έχω 3 DL παρα 6 SL (ουτως η αλλως θα γραφτουν και 6 SL για το φοβο των Ιουδαίων...)Δεν ξέρω τιμές απο τα "στοκατζιδικα" Disk Impex, Media Centre, Κασσετεμπορικη κλπ αν ξερετε τιποτα σφυριξτε. ( Για ομαδική κανείς; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Έχει γράψει κανείς σε DL δισκάκια και ειδικότερα σε κανένα απο τα παραπάνω; δεν ξερω τι εφταιγε αλλα ενα primedisc dual layer απο e-shop που πηγα να γραψω μια φορα το εκαψε.. με nec 3540a.. στην επομενη παραγγελια θα παρω 1-2 να δοκιμασω παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Δεκέμβριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Primedisc επαιρνα καποτε sl, όταν ήταν RICOHJPN. Για τα συγκεκριμένα δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 O Disk Impex απο οσο ξερω δε φέρνει DL. Τον εχω ρωτήσει ενανηλλημένα και δε φέρνει. Εγω εχω γράψει 2-3 δισκάκια και όλα παίζουν μια χαρά αλλα το πρόβλημα ειναι το κόστος. Τα TDK ειναι στα 7 ευρώ, και ειναι too much. Να δοκιμάσουμε τα πιο φτηνά αλλα δε τα εμπιστεύομαι και αν ειναι σε 2 χρόνια να μη παίζει το δισκάκι, καλύτερα να μη το γράψω και καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Έχω γράψει σε Platinum. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Δεκέμβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Για backup ταινιών τα έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει το κόπο ή μετά δεν πάιζουν στα standalones? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Λογω της τιμης τους , πιστευω οτι δεν αξιζει ο κοπος να ασχοληθει κανεις μαζι τους ακομα. Το αν παιζουν σωστα, δεν το ξερω γιατι ακομα δεν τα εχω δοκιμασει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από n1ck0s Για backup ταινιών τα έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει το κόπο ή μετά δεν πάιζουν στα standalones? Μια χαρα παίζουν στα standalone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Δεκέμβριος 21, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Εδώ βρήκα με πολύ χαμηλή τιμή (μιλάω για τις δεκάδες σε cakebox). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.