Jump to content

τι να δισκο πάρω ????

Νικος76

Recommended Posts

Help !!!!!

θέλω δισκο SATA στα 300GB .

υπάρχει ο MAXTOR με 16MB C. και ο WD με 8MB C.

εχει μεγάλη διαφορα στην πράξη (8 - 16) ???

Κάνω Hard disk recording και με ενδιαφερουν οι επιδοσεις μα πιο πολύ η αξιοπιστια.

Οι Maxtor θυμάμαι οτι είχαν κακό ονομα

άλλαξε κάτι ?????

Εγώ πάλι δε σου προτείνω seagate, γιατί ο δικός μου τουλάχιστον κάνει αρκετό θόρυβο σε σχέση με WD.

Όσο για την αξιοπιστία, μην ανησυχείς γιατί όλοι τα φτύνουν, και οι seagate, και οι WD και οι maxtor και όλοι... Το θέμα είναι να είσαι τυχερός και να μη σου κάτσει στραβή...

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Εγώ πάλι δε σου προτείνω seagate, γιατί ο δικός μου τουλάχιστον κάνει αρκετό θόρυβο σε σχέση με WD.

Ο άνθρωπος ρωτάει για επιδόσεις και αξιοπιστία και εσύ του απαντάς για θόρυβο....

Όσο για την αξιοπιστία, μην ανησυχείς γιατί όλοι τα φτύνουν, και οι seagate, και οι WD και οι maxtor και όλοι... Το θέμα είναι να είσαι τυχερός και να μη σου κάτσει στραβή...

Ότι όλοι τα φτύνουν είναι γεγονός.

Το θέμα είναι η συχνότητα.

Από την πείρα μου λοιπόν επαλαμβάνω ότι οι Seagate ''τα φτύνουν'' πιο σπάνια απ' όλους.

Αρχική απάντηση από spc

Ο άνθρωπος ρωτάει για επιδόσεις και αξιοπιστία και εσύ του απαντάς για θόρυβο....

Και ο θόρυβος είναι μία σημαντική παράμετρος...........ούτως ή άλλως ό,τι και να πάρει οι διαφορές στις επιδόσεις δεν θα είναι σημαντικές. Εδώ δεν είναι από ΡΑΤΑ σε SΑΤΑ.......

Αρχική απάντηση από spc

Ότι όλοι τα φτύνουν είναι γεγονός.

Το θέμα είναι η συχνότητα.

Από την πείρα μου λοιπόν επαλαμβάνω ότι οι Seagate ''τα φτύνουν'' πιο σπάνια απ' όλους.

Ένα πλεονέκτημα που έχουν οι seagate είναι ότι έχουν 5 χρόνια εγγύηση, σε αντίθεση με τους άλλους που έχουν συνήθως τρία. Αλλά αν χτυπήσει, είτε έχει εγγύηση είτε όχι, τα δεδομένα πάνε...

Πολύς κόσμος είναι ευχαριστημένος με seagate, πολύς δεν είναι.

Εγώ κατέθεσα την προσωπική μου άποψη, ότι δεν θα ξαναέπαιρνα seagate και εξήγησα γιατί. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος, οκ πάσο, αλλά κάποιος που του χτύπησε π.χ. ο seagate θα έχει δυστυχώς άλλη άποψη...

Και ο θόρυβος είναι μία σημαντική παράμετρος...........

Η οποία δεν φαίνεται όμως να είναι η προτεραιότητα του συγκεκριμένου χρήστη.

ούτως ή άλλως ό,τι και να πάρει οι διαφορές στις επιδόσεις δεν θα είναι σημαντικές. Εδώ δεν είναι από ΡΑΤΑ σε SΑΤΑ.......

Γιατί έχεις δει καμία σοβαρή διαφορά - για να μην πω την παραμικρή - από PATA σε SATA;

Ένα πλεονέκτημα που έχουν οι seagate είναι ότι έχουν 5 χρόνια εγγύηση, σε αντίθεση με τους άλλους που έχουν συνήθως τρία. Αλλά αν χτυπήσει, είτε έχει εγγύηση είτε όχι, τα δεδομένα πάνε...

Πολύς κόσμος είναι ευχαριστημένος με seagate, πολύς δεν είναι.

Εγώ κατέθεσα την προσωπική μου άποψη, ότι δεν θα ξαναέπαιρνα seagate και εξήγησα γιατί. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος, οκ πάσο, αλλά κάποιος που του χτύπησε π.χ. ο seagate θα έχει δυστυχώς άλλη άποψη...

Δεν είναι θέμα του πως ''μου έχουν κάτσει'' οι Seagate (όπως συμβαίνει με πολλούς).

Έχω την δυνατότητα να βλέπω πολλούς να περνάνε κάθε μέρα από τα μάτια μου και ξέρω την θνησιμότητα της κάθε μάρκας.

Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να απαντάμε σε αυτό που ρωτάει ο άλλος και να τον βοηθάμε και όχι να λέμε ότι θέλουμε να πούμε ή ότι μας αρέσει (@Sbeetle: Μην το πάρεις προσωπικά ;))

περα απο τις διαφωνιες βλεπω πως το "Segate" παιζει πολυ ...

ο θορυβος δε με ενδιαφέρει καθόλου .το pc ειναι σε αλλο δωματιο .

το οτι οι segate ειναι πιο ακριβοι να το εκλαβω ως θετικό ??? (οτι πληρωνεις παιρνεις,το ακριβο ειναι φτινό κλκπ κλπ ...???)????????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.