morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Καλησπερα. Εχω την msi k8neo2 platinum και προσφατα αγορασα 2χ1 γιγα της patriot τα οποια κανονικα ειναι 2-3-2-5 1τ. Λοιπον οτι και αν εκανα σε αυτες τις συχνοτητες δεν επαιζαν. Ετσι εβαλα 2,5-3-3-8 2Τ ωστε να δω αν μπαινει windows.Προς το παρον δεν εχουν προβλημα. Τι μπορω να κανω?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 update bios - check motherboard Compatibility list - crapy cpu mem controler [το τελευταιο] Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Το bios ειναι το τελευταιο που εχω. Τη συμβατοτητα πως θα την δω? Δεν νομιζω να αναφερεται στο site της msiEDIT :στο site της msi καποιος αντιμετωπιζει ακριβως το ιδιο προβλημα και η χαμηλοτερη συχνοτητα που βρισκει οτι δουλευουν ειναι 2.5-3-3-7 2Τ. Καποιος χρηστης του λεει πως φταιει ο athlon 3200+ που εχει.Εγω εχω τον 3500+. Υπαρχει περιπτωση να φταιει ο επεξεργαστης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Βρες το τελευταίο ΒΙΟΣ του sideffect τη συγκεκριμένη έκδοση για τις μνήμες που έχεις (υπάρχει απλή έκδοση,ballistix και tccd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Δεν καταλαβα τι εννοεις. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Συμβατότητα ενοούσα απο το site των μνημών και όχι της μητρικής [η οποια ειναι 1++ χρονου και λογικό ειναι να μην ειχανε βγει τα 2X1 Patriot τοτε....] Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Το μονο που λεει ειναι compatible with intel 875, nforce 2, nforce 4, k8t800. Ειναι δυνατον να μην ειναι με nforce 3?Εστειλα email και με ρωτανε να τους πω τι αριθμο εχουν και αν δοκιμασα με ενα ντιμακι αρα λογικα θα ειναι συμβατο. Δεν ξερω γμτ απελπιζομαι ευκολα σε αυτα :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Το ένα dimmaki μπορει να παιζει , , αλλα με 2 γίνεται το dual channel πες τους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 http://www.swjka.com/neo2/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 20, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Βρες το τελευταίο ΒΙΟΣ του sideffect τη συγκεκριμένη έκδοση για τις μνήμες που έχεις (υπάρχει απλή έκδοση,ballistix και tccd) Γνωριζει κανεις ποια εκδοση να βαλω για μνημες patriot με τσιπακια infineon CE-6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.