Jump to content

Βοηθεια για msi k8neo2 και patriot

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Καλησπερα.

Εχω την msi k8neo2 platinum και προσφατα αγορασα 2χ1 γιγα της patriot τα οποια κανονικα ειναι 2-3-2-5 1τ. Λοιπον οτι και αν εκανα σε αυτες τις συχνοτητες δεν επαιζαν. Ετσι εβαλα 2,5-3-3-8 2Τ ωστε να δω αν μπαινει windows.

Προς το παρον δεν εχουν προβλημα. Τι μπορω να κανω?

Ευχαριστω

Το bios ειναι το τελευταιο που εχω.

Τη συμβατοτητα πως θα την δω? Δεν νομιζω να αναφερεται στο site της msi

EDIT :στο site της msi καποιος αντιμετωπιζει ακριβως το ιδιο προβλημα και η χαμηλοτερη συχνοτητα που βρισκει οτι δουλευουν ειναι 2.5-3-3-7 2Τ. Καποιος χρηστης του λεει πως φταιει ο athlon 3200+ που εχει.

Εγω εχω τον 3500+. Υπαρχει περιπτωση να φταιει ο επεξεργαστης?

Το μονο που λεει ειναι compatible with intel 875, nforce 2, nforce 4, k8t800. Ειναι δυνατον να μην ειναι με nforce 3?

Εστειλα email και με ρωτανε να τους πω τι αριθμο εχουν και αν δοκιμασα με ενα ντιμακι αρα λογικα θα ειναι συμβατο. Δεν ξερω γμτ απελπιζομαι ευκολα σε αυτα :<

Αρχική απάντηση από schumifer

Βρες το τελευταίο ΒΙΟΣ του sideffect τη συγκεκριμένη έκδοση για τις μνήμες που έχεις (υπάρχει απλή έκδοση,ballistix και tccd)

Γνωριζει κανεις ποια εκδοση να βαλω για μνημες patriot με τσιπακια infineon CE-6?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.