ea6gka Δεκέμβριος 19, 2005 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από format c: Πολύ μούρη. Το ζητάει το ringtone Θάνο Πετρέλη..... οχι οχι το αλλο που λεει : τι πινεις και δε μας δινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Δεκέμβριος 19, 2005 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Δουλειά δεν είχε ο διάολος μ@μ$%$%^σε τα παιδιά του...’ντε και σε μπριγιαντί-διαμαντί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 19, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 16:56] Δουλειά δεν είχε ο διάολος μ@μ$%$%^σε τα παιδιά του... ’ντε και σε μπριγιαντί-διαμαντί... Μην βάζεις ιδέες κι εσύ τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Δεκέμβριος 19, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αν ηταν απο αλουμινιο θα το σκεφτομουν, ο χρυσος ειναι πολυ γυφτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 19, 2005 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc Λίγα τα λόγια σου σε παρακαλώ! Εγώ πάντως έχω στοκάρει μερικά κομμάτια. Τα 3 είναι ήδη πουλημένα (spc, SLN, RootX) και κρατάω και μερικά ακόμα για ώρα ανάγκης. Σκέφτομαι σοβαρά μάλιστα το ενδεχόμενο ομαδικής. από τέτοια technology victims δεν περίμενα κάτι καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 19, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 να τονισω οτι εχω ακυρωσει την παραγγελια μου προ πολλου... απλα ειναι γεματο το pm box της δεσποινιδος και δεν με εχει σβησει απο την λιστα. Τα λεφτα μου "πεταξαν" σε κατι πιο trendy φετος αλλα σε 2006-edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 19, 2005 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από SLN να τονισω οτι εχω ακυρωσει την παραγγελια μου προ πολλου... απλα ειναι γεματο το pm box της δεσποινιδος και δεν με εχει σβησει απο την λιστα. Τα λεφτα μου "πεταξαν" σε κατι πιο trendy φετος αλλα σε 2006-edition να σε δω σε 5 χρόνια* τι θα φοράς *hint: 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Πόσο λέτε να πηγαίνει το μαλί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 19, 2005 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από morius Πόσο λέτε να πηγαίνει το μαλί..... για τα γυαλιά του σόλωνα?50 ευρώ το τζάμι (100 σύνολο)20 ευρώ το κιλό η χρυσόσκονη3 ευρώ το κιλό το αλεύρι1 ευρώ το λίτρο το νερό ΗΒΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 10 ευρώ η κατασκευή του πλαστικού200 ευρώ αμοιβή στον (gay) designer--------------------------------------------334 ευρώ και σου περισσέυει και αλευρόκολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 19, 2005 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 :boxed: :boxed: :boxed: :boxed: Όχι μιλάω για το γυφτο μοτορόλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.