Kokolikos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! Την εβδομάδα που μας πέρασε η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας Motorola ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής έκδοσης του γνωστού κινητού RAZR V3i. Μοναδική κυρία διαφορά είναι ότι το κινητό είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από ΧΡΥΣΟ :woot: :woot:. Ω ναι καλά ακούσατε το κινητό είναι φτιαγμένο από χρυσό καθώς επίσης εκτός από το λογότυπο της αμερικανικής εταιρίας φιγουράρει και η γνωστή μάρκα Dolce & Gabbana.Αξίζει να υποθει ότι το κινητό αλλά και το λειτουργικό του τηλεφώνου έχει τροποποιηθεί με λογότυπε της γνωστής αυτής μάρκας καθώς επίσης και με ανάγλυφο λογότυπο στο εξωτερικό μέρος της σύσκεψης. :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: Τα σχόλια δικά σας.................................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 ποτε δε θα το επερνα , ειμαι τυπος που πολλες φορες σηκωνομαι απο καφετερια και αφηνω πισω μια μικρη περιουσια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Και να το πέρναμε βρε ea6gka δεν έχουμε τα φράγκα να το κυκλοφορήσουμε εκεί που του αρμόζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 καλα λες , δε λεει με σαγιοναρα στο κολωνακι και dolce gabbana κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Δεκέμβριος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Σωστό σε βρίσκω αλλά επειδή ο Έλληνας είναι ψόνιο μπορεί και να το πάρει........ :P :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Χρυσο? μπα...ποτε...Δεν μου αρεσει! (τουλαχιστον τωρα. σε 30 χονια βλεπουμε!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos(τουλαχιστον τωρα. σε 30 χονια βλεπουμε!) Ναι,οταν παρουμε το εφαπαξ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Δεκέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 :OT: Εδώ παίζεται να πάρουμε σύνταξη λες να πάρουμε και εφάπαξ?:OT: Το ν3,το βγάλανε και σε ροζάκι όποιος ενδιαφέρεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Ναι,οταν παρουμε το εφαπαξ! θα μας το δωσουνε οταν κανουμε εγγραφες στο παραδεισο/κολαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Δεκέμβριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 :OT:Εδώ παίζεται να πάρουμε σύνταξη λες να πάρουμε και εφάπαξ?:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 τι γυφτιά, έλεοc.αν είναι δυνατόν σε ψηφιακά ηλεκτρονικά να δίνεις αξία στο περίβλημα, μόνο οι gay σχεδιαστές μόδας μπορούσαν να το σκεφτούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 εχει καλη θερμοαπαγωγη ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Εγω παντως θα το χτυπουσα... ** ...το κεφαλι μου στον τοιχο αν εβλεπα καποιον να το ειχε αγορασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisμόνο οι gay σχεδιαστές μόδας μπορούσαν να το σκεφτούν. Λίγα τα λόγια σου σε παρακαλώ!Εγώ πάντως έχω στοκάρει μερικά κομμάτια.Τα 3 είναι ήδη πουλημένα (spc, SLN, RootX) και κρατάω και μερικά ακόμα για ώρα ανάγκης.Σκέφτομαι σοβαρά μάλιστα το ενδεχόμενο ομαδικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Kαλα δεν ειναι βαρυ,αφου ειναι ολο απο χρυσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 συριε εγω θελω ενα ροζακι σε παρακαλω πολυ να πηγαινει με το μπεβερλυ ασορτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Ψώνιοοοοοοοο.........καλή φάση. Πόσα καράτια λέμε? Αυτό το κινητό ταιριάζει σε όσους αγοράζουν τις GOLDEN EDITION από παιχνίδια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unseen εχει καλη θερμοαπαγωγη ομως.. :worship: Μονο το μυαλο τον καμενων παει εκει... Πεταμενα λεφτα ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Γιατί ρε παιδιά το κατακρίνετε το προιόν;Είναι πολύ που φοράνε ριγέ πουκαμισάκι με σηκωμένα μανίκια συνοδευόμενο από ΠΟΛΛΕΣ χρυσές αλυσίδες σε λαιμό, χέρια, πόδια κτλ., που το περιμένουνε πως και πως για να κλείσουν το ...σετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Δεκέμβριος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Πολύ μούρη. Το ζητάει το ringtone Θάνο Πετρέλη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.