Jump to content

Βαρη, Μartial Arts η οποιαδηποτε φυσικη δραστηριοτητα

Daytime Dreamer

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Δεν νομιζω να την δει ποτε ο Χρηστος (ελπιζω δηλαδη γιατι αλλιως το κωλ@ρ@κι του teddyboy θα την πληρωσει!) :rofl: :rofl:

Παιδια οι αρσεις θανατου ειναι αλλη ασκηση απο ελξεις τροχαλιας/μονοζυγο.

http://www.stumptuous.com/cms/displayarticle.php?aid=116

Eγω κανω τις λεγομενες ρωμαικες αρσεις θανατου (παραλαγη) γιατι δινεται εμφαση πολυ στην ενδυναμωση της μεσης εκτος την συνολικη εξασκηση της πλατης. Γενικως οι πιεσεις παγκου (bench press), το βαθυ καθισμα (deep squats) και οι αρσεις θανατου (deadlifts) ειναι ασκησεις ογκου-δυναμης και αυτες οι οποιες χρησιμοποιουντα στους διαγωνισμους powerlifting.

Ασχολούμαι περίπου με 7 χρόνια βάρη,με ενδιάμεση στάση 6 μήνες λόγω τραυματισμού, και 2.5 χρόνια με kick boxing που το σταμάτησα πριν 6 μήνες.

Τελευταία η μέση με έχει πεθάνει και δε ξέρω τι να κάνω...Από ένα τραυματισμό στο 5*5, έπεσε πάνω μου σε διεκδίκηση κεφαλιάς ένα παληκάρι και δε μπορώ να ισιώσω..

Παίζω τακτικά 5*5 και basket αλλά τώρα εδώ και 2 εβδομάδες λόγω μέσης τα έχω αφήσει.

:o περαστικά ορέ!αμά το δεις κ σε συνεχίζει να πας σε κανα φυσικοθεραπευτή... τπτ τέτοιο...!μλκια ειναι :/ :/ εγώ που έχω Prob με τα γόνατα (χόνδροι.....) ευτυχώς φέτος δεν με ενοχλήσανε καθόλου παρόλου τα επιβαρύνω και στα μηχανήματα κ στο σχοινί :p ευτυχώς :D

Όταν δε σφίγγουμε κανένα preamble ή read to write, σφίγγουμε καμιά μπάρα στο γυμναστήρι και κόβουμε γύρους στο στοίβο του γηπέδου. Δυστυχώς αυτά μας απέμειναν από τη καθιστική φοιτητική ζωή.

Daytime Dreamer αν είσαι στο weider Αγ. Παρασκευης ξέρεις σίγουρα το φίλο μου το Λάμπρο (από αμέρικα).

Εκανα 5 χρονια kick boxing 6 χρόνια βάρη γά***σα το δεξί μου αγκώνα και γόνατο και τωρα περιμένω να γίνουν καλά παιζοντας wow και κολυμπώντας την ανοιξη-καλοκαιρι στο ποσειδόνιο.

hailberd of smiting FTW...

λιγα πραματα κια εγω... γυμναστιριο1.5 χρονο, τρεξιμο απο δω και απο κει και καπου καπου μπαλα. με το γυμναστιριο μπορω να πω οτι ημουν πολυ καλα. ψηλωσα και γεμισα,οχι παρα πολυ γιατι ειμαι αδυνατος,αλλα για την ηλικια μου ειναι μια χαρα. τωρα ομως σταματησα γιατι δεν προλαβαινω ουτε να κλ@σω... :p

Αρχική απάντηση από chroma [20-12-2005 22:17]

Όταν δε σφίγγουμε κανένα preamble ή read to write, σφίγγουμε καμιά μπάρα στο γυμναστήρι και κόβουμε γύρους στο στοίβο του γηπέδου. Δυστυχώς αυτά μας απέμειναν από τη καθιστική φοιτητική ζωή.

Daytime Dreamer αν είσαι στο weider Αγ. Παρασκευης ξέρεις σίγουρα το φίλο μου το Λάμπρο (από αμέρικα).

Ναι εκει ειμαι αλλα δεν μου θυμιζει κατι το ονομα. Φατσικα θα τον ξερω μαλλον. Τι ωρες παει?

Αρχική απάντηση από F117 [20-12-2005 21:04]

:o περαστικά ορέ!αμά το δεις κ σε συνεχίζει να πας σε κανα φυσικοθεραπευτή... τπτ τέτοιο...!μλκια ειναι :/ :/ εγώ που έχω Prob με τα γόνατα (χόνδροι.....) ευτυχώς φέτος δεν με ενοχλήσανε καθόλου παρόλου τα επιβαρύνω και στα μηχανήματα κ στο σχοινί :p ευτυχώς :D

Αν εχεις προβλημα με τα γονατα σου κανε "leg extension" για να δυναμωσει ο εσω μυς του τετρακεφαλου γυρω απο την περιοχη ;)

Εγώ εδώ λίγα πράγματα, κυρίως γυμναστήριο βάρη και στο σπίτι ότι μπορώ. Έλεγα να ασχοληθώ με πυγμαχία αλλά πού χρόνος...

(άμα έριχνα βέβαια το μισό τρέξιμο από αυτό που ρίχνω στο q3a...χεχεχε :) )

leg extensions=εκτάσεις τετρακεφάλων εννοείται στο μηχάνημα που είσαι καθιστός και σηκώνεις τα πόδια ε?και υπάρχει κ αντίστοιχη άσκηση και για τον μηριαίο δικέφαλο (απο κάτω από τον 4κέφαλο).στην leg extensions=εκτάσεις τετρακεφάλων τα βάζω όλα και τώρα που θα γυρίσω πάλι θα αρχίσω να κάνω ένα ένα τα πόδια 25 το κάθε ένα :D

Υπάρχει on-line κανένας οδηγός που να δείχνει τις ασκήσεις σε photo?

Θα βοηθούσατε πολύ αν ρίχνατε κανα λινκ... :D

Daytime Dreamer βρηκες δουλεια... :p

MaGiCMaN και εγώ τα ίδια, μόνο που άδειασα και ψήλωσα... :hehe:

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 13:31]

Υπάρχει on-line κανένας οδηγός που να δείχνει τις ασκήσεις σε photo?

Θα βοηθούσατε πολύ αν ρίχνατε κανα λινκ... :D

Daytime Dreamer βρηκες δουλεια... :p

MaGiCMaN και εγώ τα ίδια, μόνο που άδειασα και ψήλωσα... :hehe:

Δες εδω :)

http://www.exrx.net/Lists/Directory.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.