f117 Δεκέμβριος 20, 2005 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 lol παίδες............οι άρσεις θανάτου πως γίνονται Plz????? teddyboy άμα είναι έτσι ο Χρήστος και είναι κ τσαντίλας καλύτερα να την βγάλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 20, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Δεν νομιζω να την δει ποτε ο Χρηστος (ελπιζω δηλαδη γιατι αλλιως το κωλ@ρ@κι του teddyboy θα την πληρωσει!) :rofl: Παιδια οι αρσεις θανατου ειναι αλλη ασκηση απο ελξεις τροχαλιας/μονοζυγο. http://www.stumptuous.com/cms/displayarticle.php?aid=116 Eγω κανω τις λεγομενες ρωμαικες αρσεις θανατου (παραλαγη) γιατι δινεται εμφαση πολυ στην ενδυναμωση της μεσης εκτος την συνολικη εξασκηση της πλατης. Γενικως οι πιεσεις παγκου (bench press), το βαθυ καθισμα (deep squats) και οι αρσεις θανατου (deadlifts) ειναι ασκησεις ογκου-δυναμης και αυτες οι οποιες χρησιμοποιουντα στους διαγωνισμους powerlifting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 20, 2005 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 looooooool μάστα μάστα αυτή είναι ε? εγώ δεν θα την κάνω ακόμα γιατί θα κάνω μλκια κ θα την μαμίσω την μέση :P και πόσα κιλά βάζεις για να σηκώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 20, 2005 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Ασχολούμαι περίπου με 7 χρόνια βάρη,με ενδιάμεση στάση 6 μήνες λόγω τραυματισμού, και 2.5 χρόνια με kick boxing που το σταμάτησα πριν 6 μήνες.Τελευταία η μέση με έχει πεθάνει και δε ξέρω τι να κάνω...Από ένα τραυματισμό στο 5*5, έπεσε πάνω μου σε διεκδίκηση κεφαλιάς ένα παληκάρι και δε μπορώ να ισιώσω..Παίζω τακτικά 5*5 και basket αλλά τώρα εδώ και 2 εβδομάδες λόγω μέσης τα έχω αφήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 20, 2005 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Daytime Dreamer άδειασε το incoming pm box σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 20, 2005 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 περαστικά ορέ!αμά το δεις κ σε συνεχίζει να πας σε κανα φυσικοθεραπευτή... τπτ τέτοιο...!μλκια ειναι :/ :/ εγώ που έχω Prob με τα γόνατα (χόνδροι.....) ευτυχώς φέτος δεν με ενοχλήσανε καθόλου παρόλου τα επιβαρύνω και στα μηχανήματα κ στο σχοινί ευτυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 20, 2005 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Όταν δε σφίγγουμε κανένα preamble ή read to write, σφίγγουμε καμιά μπάρα στο γυμναστήρι και κόβουμε γύρους στο στοίβο του γηπέδου. Δυστυχώς αυτά μας απέμειναν από τη καθιστική φοιτητική ζωή.Daytime Dreamer αν είσαι στο weider Αγ. Παρασκευης ξέρεις σίγουρα το φίλο μου το Λάμπρο (από αμέρικα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 21, 2005 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Εκανα 5 χρονια kick boxing 6 χρόνια βάρη γά***σα το δεξί μου αγκώνα και γόνατο και τωρα περιμένω να γίνουν καλά παιζοντας wow και κολυμπώντας την ανοιξη-καλοκαιρι στο ποσειδόνιο. hailberd of smiting FTW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Δεκέμβριος 26, 2005 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 λιγα πραματα κια εγω... γυμναστιριο1.5 χρονο, τρεξιμο απο δω και απο κει και καπου καπου μπαλα. με το γυμναστιριο μπορω να πω οτι ημουν πολυ καλα. ψηλωσα και γεμισα,οχι παρα πολυ γιατι ειμαι αδυνατος,αλλα για την ηλικια μου ειναι μια χαρα. τωρα ομως σταματησα γιατι δεν προλαβαινω ουτε να κλ@σω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 26, 2005 Author #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από chroma [20-12-2005 22:17] Όταν δε σφίγγουμε κανένα preamble ή read to write, σφίγγουμε καμιά μπάρα στο γυμναστήρι και κόβουμε γύρους στο στοίβο του γηπέδου. Δυστυχώς αυτά μας απέμειναν από τη καθιστική φοιτητική ζωή.Daytime Dreamer αν είσαι στο weider Αγ. Παρασκευης ξέρεις σίγουρα το φίλο μου το Λάμπρο (από αμέρικα). Ναι εκει ειμαι αλλα δεν μου θυμιζει κατι το ονομα. Φατσικα θα τον ξερω μαλλον. Τι ωρες παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 26, 2005 Author #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από F117 [20-12-2005 21:04] περαστικά ορέ!αμά το δεις κ σε συνεχίζει να πας σε κανα φυσικοθεραπευτή... τπτ τέτοιο...!μλκια ειναι :/ :/ εγώ που έχω Prob με τα γόνατα (χόνδροι.....) ευτυχώς φέτος δεν με ενοχλήσανε καθόλου παρόλου τα επιβαρύνω και στα μηχανήματα κ στο σχοινί ευτυχώς Αν εχεις προβλημα με τα γονατα σου κανε "leg extension" για να δυναμωσει ο εσω μυς του τετρακεφαλου γυρω απο την περιοχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 26, 2005 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 leg extensions=εκτάσεις τετρακεφάλων στο μηχάνημα για όσους δεν κατάλαβαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 26, 2005 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Εγώ εδώ λίγα πράγματα, κυρίως γυμναστήριο βάρη και στο σπίτι ότι μπορώ. Έλεγα να ασχοληθώ με πυγμαχία αλλά πού χρόνος... (άμα έριχνα βέβαια το μισό τρέξιμο από αυτό που ρίχνω στο q3a...χεχεχε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 26, 2005 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 leg extensions=εκτάσεις τετρακεφάλων εννοείται στο μηχάνημα που είσαι καθιστός και σηκώνεις τα πόδια ε?και υπάρχει κ αντίστοιχη άσκηση και για τον μηριαίο δικέφαλο (απο κάτω από τον 4κέφαλο).στην leg extensions=εκτάσεις τετρακεφάλων τα βάζω όλα και τώρα που θα γυρίσω πάλι θα αρχίσω να κάνω ένα ένα τα πόδια 25 το κάθε ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 26, 2005 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Υπάρχει on-line κανένας οδηγός που να δείχνει τις ασκήσεις σε photo? Θα βοηθούσατε πολύ αν ρίχνατε κανα λινκ... Daytime Dreamer βρηκες δουλεια... MaGiCMaN και εγώ τα ίδια, μόνο που άδειασα και ψήλωσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 26, 2005 Author #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 13:31] Υπάρχει on-line κανένας οδηγός που να δείχνει τις ασκήσεις σε photo? Θα βοηθούσατε πολύ αν ρίχνατε κανα λινκ... Daytime Dreamer βρηκες δουλεια... MaGiCMaN και εγώ τα ίδια, μόνο που άδειασα και ψήλωσα... Δες εδω http://www.exrx.net/Lists/Directory.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 26, 2005 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Εγραψες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 26, 2005 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 όντος.......μάμισες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 27, 2005 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 πολλά χρόνια ορειβασία, 3 χρόνια εντατικά αναρρίχηση, αρκετά καλοκαίρια που έλιωσα στο windsurfing Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamurabi Δεκέμβριος 28, 2005 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 2 χρονια βαρη, 1 χρονο ninjutsu,καταδυσεις και υπηρετησα στο στρατο καταδρομεας-αλεξιπτωτιστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.