esdee Δεκέμβριος 28, 2005 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 πριν απο 4.5 χρονια εκοψα το basket (γονατο), πλεον μονο βαρη και λιγο (αραια) τρεξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2006 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 7,5 χρονακια kik-box και πολους αγωνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 2, 2006 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 άρα esdee μόνο λόγια είσαι"map gas και τρέχω γρήγορα...."πότε να περάσω για καφΈ?κανα καλό gym N.ιωνία Γαλάτσι?για πολεμική τέχνη κυρίως όχι βάρηκαι σχολή πάλι με καλύπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 2, 2006 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga άρα esdee μόνο λόγια είσαι "map gas και τρέχω γρήγορα...." πότε να περάσω για καφΈ? αλιωση στο κερας του εσω μυνισκου... θα αρχησω να ποναω και να μην μπορω να τρεξω οταν θα βγεις απο την ενταντικη και θα εισαι σε ρατζο. οποτε ελα για cafe :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 3, 2006 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 εγω περιμενω να τελειωσει αυτη η χρονια και να αρχισω. τωρα δεν προλαβαινω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιανουάριος 3, 2006 #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 5 xρονια στιβο(1000m),2 ποδηλατο,7 χρονια πολο (εθνικη εφηβων),παραλληλα ασχολουμε το καλοκαιρι κυριως με υποβρυχιο ψαρεμα και ψαρεμα απο σκαφος(συρτη,καθετη,παραγαδι,πυροφανι) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 3, 2006 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Aρε ταλέντα όλοι προτείνω μετονομασία απο thelab σε Hyperathlete Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 3, 2006 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 πες το ψέματα..............όντως...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 3, 2006 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 o esdee δήλωσε γνώστης πολεμικών τεχνών(πολλών) να φοβάμαι? μπα..... πρώτο καφέ σε ουδέτερο καναβάτσο να σε μετρήσω ζυγίσω και μετά βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 3, 2006 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga o esdee δήλωσε γνώστης πολεμικών τεχνών(πολλών) να φοβάμαι? μπα..... πρώτο καφέ σε ουδέτερο καναβάτσο να σε μετρήσω ζυγίσω και μετά βλέπουμε Ο esdee είναι ninjaς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 3, 2006 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 o darksaga ειναι χελωνονιντζακι.......!!!!! αν και εχει το καβουκι απο τη λαθος μερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 3, 2006 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ενα ειναι το αθλημα και σιγουρα θα συμφωνησουν ολοι. σεκς!!! :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιανουάριος 3, 2006 Author #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 20:09] ενα ειναι το αθλημα και σιγουρα θα συμφωνησουν ολοι. σεκς!!! :hehe: :hehe: Και με πολλους "αντιπαλους" ειναι ακομα μεγαλυτερη η "προκληση" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 4, 2006 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Οι γυναίκες όμως έχουν πλεονέκτημα εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 4, 2006 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Οι γυναίκες όμως έχουν πλεονέκτημα εκεί... ναι αλλα κανουμε οτι μπορουμε for teh win1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 4, 2006 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 ριχνουμε και κανα oc. στο πουλι μας και παει σφαιραααα! και πανω στο καλυτερο φωναζεις yeaaaah 26αρι στο spi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Ιανουάριος 4, 2006 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ριχνουμε και κανα oc. στο πουλι μας και παει σφαιραααα! και πανω στο καλυτερο φωναζεις yeaaaah 26αρι στο spi!! Μπα, underclock χρειάζεσαι...Ποιος βιάζετε άλλωστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 5, 2006 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από esdee ναι αλλα κανουμε οτι μπορουμε for teh win1! Δεν τους αρκεί αυτό δυστυχώς, θέλουν αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Ιανουάριος 5, 2006 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 εγω ενα χρονο και βαλε ασχολουμε με την τοξοβολια στα περιχορα τις ADEN και του GIRAN.....το τρεξιμο που εχω ριξει δε για να σωσω την ζωη μου....δεν λεγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 5, 2006 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από whitewolf εγω ενα χρονο και βαλε ασχολουμε με την τοξοβολια στα περιχορα τις ADEN και του GIRAN.....το τρεξιμο που εχω ριξει δε για να σωσω την ζωη μου....δεν λεγεται. Ενδιαφέρον ακούγεται!Δώσε μας λεπτομέρειες αν θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.