Jump to content

Βαρη, Μartial Arts η οποιαδηποτε φυσικη δραστηριοτητα

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre

Παλιά στη γειτονιά ποδόσφαιρο, μετά ανέβαινα βουνά, μετά ποδήλατο, μετά κολύμπι, μετά μπάσκετ, μετά λίγο απ'όλα, μετά οδηγούσα παπάκι, μετά πολύ λίγο taek wo do και λίγα βάρη και μετά στα 20 μου άρχισα το τσιγάρο και ένα σωρό άλλες κακές συνήθειες και παράτησα τις αθλητικές δραστηριότητες. Αυτά.

Να τονισω οτι παιζαμε μπασκετ την ιδια εποχη...Απλα εγω ξεκινησα το τσιγαρο μαζι με το μπασκετ και οφειλωνα ομολογισω οτι στην αρχη δεν ειχα προβλημα ,και αργοτερα ακομα την παλευα αλλα τελικα νικησαν οι σπουδες οπου δεν με αφηναν να εχω χρονο για αθληση.

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 12:08]

Να τονισω οτι παιζαμε μπασκετ την ιδια εποχη...Απλα εγω ξεκινησα το τσιγαρο μαζι με το μπασκετ και οφειλωνα ομολογισω οτι στην αρχη δεν ειχα προβλημα ,και αργοτερα ακομα την παλευα αλλα τελικα νικησαν οι σπουδες οπου δεν με αφηναν να εχω χρονο για αθληση.

:T: :T: :T::p

Θα ανέβεις καθόλου στην πατρίδα σου για τις γιορτές?

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 23:07]

Πες και κανα nickname γιατί πολύ πιθανόν να τον ξέρω...

Δεν νομιζω γιατι νετ δεν παιζει UT πολυ λογω lag. Πιο πολυ παιζει LAN. Tο ονομα που χρησιμοποιει ειναι "Πανος" η "ACE" :)

Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 04:03]

Αν πηγαίνεις κατεστραμμένες ώρες (μετά τις 23:00) λογικά έχουμε ειδωθεί, μιας και είναι κάτω από 12 οι αθλούμενοι.

Mα, ΜΟΝΟ τετοιες ωρες παω πλεον ... σε ξερω σιγουρα! Ποιος εισαι?! :laughing:

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 16:54]

:o Daytime Dreamer

παίζει να βάζεις 100 κιλά για πλάτη στην τροχαλία :o :O

εγώ παλιά παλιά 1.5 χρόνο μπάσκετ 1 κολύμπι 1 tae known do και τώρα gym .....μηχανήματα κ βάρη λοοοοολ κ σκινάκι :p :P 2 μήνες

Την τερματιζω την τροχαλια (130 κιλα ;) ) αλλα δεν μου πολυαρεσει σαν ασκηση.

Προτιμω κανονικο μονοζυγο με εναν αλτηρα 20 κιλων στα ποδια + το βαρος μου (96 κιλα) για ανοιγμα πλατης ( 4 σετ των 6 επαναληψεων)

Η αναπτυξη της πλατης μου οφειλεται κυριως στις αρσεις θανατου και οχι στο μονοζυγο :)

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 16:59]

Πριν λίγο άρχισα όγκο btw.

Πιο εύκολο από γράμμωση μου φάνηκε.

Τουλάχιστον δεν έχει super-sets :hehe: .

Μερικες συμβουλες :)

Μην κανεις super-set για την ιδια μυικη ομαδα πανω απο 1 φορα τον μηνα. Το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να σε κρατησει πισω. (εκτος και αν εχεις τοσο φοβερη γενετικη που γενικως ειναι πολυ δυσκολο)

Η γυμναστικη ογκου-γραμμωσης ειναι λιγο-πολυ η ιδια. Η διατροφη αλλαζει ριζικα. (Προσληψη θερμιδων - αναλογιες πρωτεινης/υδατανθρακα) + το οτι πρεπει να κανεις και αεροβια δραστηριοτητα (ποδηλατο, διαδρομος, step, και sex αν θες αρκει να κραταει ωρα

:D )

Τελος ακου τι σου λενε (συμβουλες) αλλα αν δεν δοκιμασεις ο ιδιος κατι με τα βαρη δεν μπορεις να δεις αν κανει για το σωμα σου η οχι. Καποια ασκηση που δουλευει για μενα μπορει να μην δουλευει για σενα και το αντιστροφο. :)

Και ενα μηνυμα για τις γιορτες : Μην υποκυψεις στα αναβολικα/στεροιδη! Θα σου παρει πολυ περισσοτερο χρονο αλλα μπορεις να φτιαξεις ενα πολυ καλο σωμα και χωρις αυτα. Παντως το καλυτερο κοπλιμεντο που μπορει να σου κανει καποιος ειναι να σου πει οτι παιρνεις (συνηθως ασχετοι τα λενε αυτα γιατι υπαρχουν συγκεκριμενα σημαδια αν παιρνει καποιος) χωρις να παιρνεις! Τοτε σημαινει οτι εχεις κανει προοδο και καλη δουλεια μεσα στο gym. ;):flex:

σωστός ο Daytime Dreamer για το μήνυμα....... για τα άλλα δεν έχω ιδέα :p μάλλον σωστά θα είναι :p εγώ ξέρω ότι πολλές επαναλλήψεις είναι γράμμωση και λίγες είναι δύναμη κ όγκος λογικά!όποιος δεν έχει πρόβλημα με τα πόδια του (τραντάγματα) να κάνει και σχοινάκι ;) ορέ Daytime Dreamer τι ύψος έχεις.....?

Αρχική απάντηση από teddyboy [Σήμερα, στις 17:51]

Εγώ ειμαι καλύτερος

:p

Μ@λ@κ@ βγαλε την φωτο γιατι θα σε κυνηγαει ο Χρηστος και ξερεις τι τσαντιλας ειναι! :jump1: :rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 17:51]

σωστός ο Daytime Dreamer για το μήνυμα....... για τα άλλα δεν έχω ιδέα :p μάλλον σωστά θα είναι :p εγώ ξέρω ότι πολλές επαναλλήψεις είναι γράμμωση και λίγες είναι δύναμη κ όγκος λογικά!όποιος δεν έχει πρόβλημα με τα πόδια του (τραντάγματα) να κάνει και σχοινάκι ;) ορέ Daytime Dreamer τι ύψος έχεις.....?

Εχω υψος 1,88. Γενικως αυτο με τις επαναληψεις και την γραμμωση ειναι ψιλομυθος οπως ειναι και το "τρωω κοτοπουλο και ρυζι και τουμπανιαζω!" :D

Γενικως στην προπονηση με βαρη λεει ενας μια μ@λ@κια και την κανουν οι αλλοι ευαγγελιο! Πολλα απο αυτα ισχυουν αλλα ειναι πολλες οι προυποθεσεις. :)

daytime οντως...... αλλη μια φορα...... τι υψος εχεις???(οκ με προλαβες ...χαζευα αλλου..το ιδιο υψος εχουμε αλλα σε περναω 1-2κιλα....διαφερουμε και αλλου βεβαια αλλα ας μην το κανουμε θεμα)

Οι αρσεις θανατου σε τι διαφερει απο την τροχαλια??

Περα απο το να μεινεις σε ορθη γωνια???(ενταξυ αμα την κανεις σωστα (γενικα οχι εσυ) δεν μενεις αλλα και παλι απο την αλλη αν την κανεις σωστα την τροχαλια ειναι πιο ακινδυνη....(ετσι νομιζω δλδ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.