Jump to content

Βαρη, Μartial Arts η οποιαδηποτε φυσικη δραστηριοτητα

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Ετσι ενα ασχετο threadακι να δουμε με τι αλλο εκτος απο "κλοκαρισμα" ασχολουμαστε ολοι εδω μεσα ...

Εγω προσωπικα κανω προπονηση με βαρη 6 χρονια και προηγουμενως εχω κανει 7 χρονια TAEKWONDO & Wing Chun Kung Fu :)

Τωρα με ποδοσφαιρο & μπασκετ λιγα πραγματα πλεον :(

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 06:17]

14 χρονια κολυμπι με διεθνεις διακρισεις....

ειχα αρχισει για λιγο μοντερνο πενταθλο αλλα το αφησα μιας και δεν προλαβαινα τιποτα...

Κολυμπι συνεχιζεις Βασιλη?

7 χρόνια κολύμπι

2 χρόνια πόλο

5 χρόνια χαντμπολ

2 χρόνια ενόργανη

όλα μαζεμένα μέχρι τα 18 μου μέχρι που έμαθα ότι υπάρχει ζωή και μετά τις 12 το βράδυ οπότε τα παράτησα για ένα καλύτερο μέλλον

:devil: :devil: :devil:

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 10:04]

Βάρη 6 χρόνια

Ενόργανη 3 μήνες

Judo 1,5 χρόνια

Daytime Dreamer, εσύ είσαι αυτός στο avatar σου;

Ναι, εγω ειμαι. :o :red: Πριν 1 μηνα τραβηγμενη φωτο στο gym. Δουλευω κιολας εκει σαν γυμναστης. (Joe Weider)

Ωραιο το Judo & η ενοργανη! Παντα ηθελα να κανω κρικους :inlove: και ιππο!!:jump:

2 χρονια κολυμπι στα 12-13 μετα μπασκετ 2-3 χρονακια στο εφηβικο τοπικης ομαδας,και μετα βαρη απο τα 18 μεχρι και τα 25 4 φορες την εβδομαδα .εχω να πιασω μπαρα 4 χρονια και θα περασουν ετσι αλλα ...100.τερμα η γυμναστικη για μενα..ΑΡΚΕΤΑ ,την συχαθηκα

Αρχική απάντηση από Chosen

5+ χρόνια Unreal Tournament.

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Chosen for president .....now....

αν και ηθελα να κανω περισσοτερα απλα ποολλλλλλαααα χρονια μπασκετ και καμποσα χρονια.......ping-pong!!!!!

Ααα.....και επισης οπως προειπε καποιος αρκετα εως παρα πολλα χρονια ταβλι....(αν και τωρα τι εχω κοψει και αυτο.....)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.