greekfragma Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 χμμμμ.......τι τα θες ρε φραγμα τα 64μπιτα?.....τι τα θες και τα σερβεροειδη 32μπιτα?..........αφου εισαι νιουφης.....ΚΑΤΣΕ ΡΕ με τα WinXP pro SP2 που μου θες και πειραματα με αλλα λειτουργικα ε τι να κανουμε......μολις βρω χρονο θα κανω ενα ξεγυρισμενο φορματ γιατι εχω αμελησει το πισακι μου κανα 3μηνο και η κατασταση στα 2003 32bit ειναι αθλια. εχω ενα χοντρο προβληματακι.....δεν κανει uninstall οποιοδηποτε προγραμμα και να προσπαθησω να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 με καποιο uninstaller προγραμμα δοκιμασες να κανεις?κυκλοφορουν πολλα και καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 τετοια προγραμματα μονο χειροτερα τα κανουν τα πραγματα.προτιμω μια πιο καθαρη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 δοκιμασε παντως δεν εχεις να χασεις τιποτα.... υγ:backup θελω να πιστευω πως εχεις κρατησει.... :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 πιο παλια ειχες δοκιμασει απεγκατασταση?check για virus/spyware/trojan και τα συναφη εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Χεχε, δεν φταίει κανείς, εσύ που δεν ακούς Δοκίμασε να ρίξεις μία ξανά το sp1 μπας και διορθωθεί διαφορετικά scheduler-->format Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 το χετε καταστρέψει το παιδί. μία 64bit, μία 32bit server, εγώ linux... ΒΑΛΕ ΡΕ ΤΑ 98 που είναι εγγύηση. βασικά κάποιος uninstaller δε νομίζω να δουλέψει, συνήθως μπορούν να βγάλουν προγράμματα που εγκαθίστανται αφότου βάλεις τον uninstaller. δες το format σαν χριστουγεννιάτικη αναβάθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Δεκέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Τίποτα σχετικά με "run in safe mode"? Λέω μπας..... :hmm: :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Δεκέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Κανεις την απεγκατασταση σαν admin ή σαν απλος user?Πρεπει να εισαι admin.Μπορει βεβαια να εχει προβλημα ο installshield.. οποτε θα πρεπει να ξαναεγκαταστησεις το προγραμμα και μετα κανε uninstall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Για δες αυτο μπας και σε βοηθησει --->http://msmvps.com/blogs/bernard/archive/2005/03/22/39216.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 19, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 16:53] Για δες αυτο μπας και σε βοηθησει --->http://msmvps.com/blogs/bernard/archive/2005/03/22/39216.aspx εχω μπει και σαν αντμιν απο safe mode αλλα τιποτα. το λινκακι το διαβασα.το πρωτο συμπτωμα ''να μην ανοιγει το my computer μεσα στο component του administrative'' δεν συμβαινει σε μενα.μια χαρα ανοιγει. οποτε με βλεπω για κανα φορματακι και μαλλον πισω παλι στα 32μπιτα XP. (αν και με τρωει ο πωπος μου για 64-μπιτα)<----ρουτακο φοργκιβ μι φορ αη χαβ σινντττττ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Δεκέμβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 start->accesories->system tools->system restore ??? :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 19, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 ποτε δεν το εχω ενεργοποιημενο το sytem restore.τσαμπα χωρος και τσαμπα βαραινει το συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Δεκέμβριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 ’ ρε φράγμα....http://www.google.com.gr/search?q=setup+failed+to++launch+installation+engine+class+not+registered&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Δεκέμβριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Δεν εχεις να χασεις τπτ με το να το δοκιμασεις.Απλα θυμησου ποτε εβαλες αυτο το προγ(ημερομ)και κανε restore απο κεινη την ημερομηνια,με το κοστος οτι θα χασεις οτι εχει εγκαταστησει απο κεινη την ημερομηνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 http://www.google.com.gr/search?q=setup+failed+to++launch+installation+engine+class+not+registered&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-USfficial Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 19, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 το ειδα το ειδα........μαλλον αυριο ειναι του αγιου φορματιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.