Stamatis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Σκέφτομαι να πάρω μία νέα ψύκτρα για Intel 478, επειδή η "μαμά" ψύκτρα δεν με έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα . Καταρχήν σκοπεύω να ξοδέψω γύρω στα 30 Ευρώ. Απαραίτητη προηπόθεση να είναι όσο πιο αθόρυβη γίνεται. Προς το παρόν σκέφτομαι να πάρω μία από αυτές: 1 2 Επίσης μιά που θα αλλάξω και ψύκτρα σκέφτομαι να αλλάξω και τους ανεμιστήρες του κουτιού μου με αθόρυβους. Τι μου προτίνετε να πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=19685&highlight=%F8%E1%F7%ED%EF%ED%F4%E1%F2+%E1%E5%F1%E1+478Τι μεγεθος ανεμιστηρια θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ GIGABYTE. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ. ΜΑΚΡΙΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ...ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΑ. Ίσως έτσι αναγκαστώ να πάρω άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Δεκέμβριος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=19685&highlight=%F8%E1%F7%ED%EF%ED%F4%E1%F2+%E1%E5%F1%E1+478Τι μεγεθος ανεμιστηρια θελεις? Thanks για το link, και 8άρη και 12άρη. Αρχική απάντηση από totally_wired ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ GIGABYTE. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ. ΜΑΚΡΙΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ...ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΑ. Ίσως έτσι αναγκαστώ να πάρω άλλη. Αλήθεια τόσο χάλια, γιατί? Θόρυβος? Να σε καλά που μου το είπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 have a lookhttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=217264 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Σου βρικα μερικους:1/120 2/24db αλλα πιο δυνατος! 3/120 1/80 Δεν το ακουω 2/80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Δεκέμβριος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired have a lookhttp://www.thelab.gr/showthread.php?postid=217264 Με σώζεις! :worship: Αρχική απάντηση από thrasher Σου βρικα μερικους:1/120 2/24db αλλα πιο δυνατος! 3/120 1/80 Δεν το ακουω 2/80 Τα δύο τελευταία είναι όλα τα λεφτά. Επίσης από το Link που μου έδωσες όλες οι ψύκτρες είναι λίγο τσουχτερές στην τιμή. Καμία πιο φθηνή?Αυτή λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Η Sonic Tower ειναι πολυ καλη και δοκιμασμενη λυση. Αν της βαλεις και εναν αθορυβο 12 αρη εισαι μια χαρα. Αθορυβος και μπορεις να κλοκαρεις κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Δεκέμβριος 19, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Μάλλον αυτήν θα πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Δεκέμβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 SCYTHE KATANA στα 35 ευρά. http://www.ok-technologies.com/products/Scythe-cpu-katana.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Δεκέμβριος 19, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από oktech SCYTHE KATANA στα 35 ευρά. http://www.ok-technologies.com/products/Scythe-cpu-katana.html Καλή είναι αλλά την πουλάνε σε κανένα ελληνικό κατάστημα (Πλαίσιο,Multirama,Eshop)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Δεκέμβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Stamatis Καλή είναι αλλά την πουλάνε σε κανένα ελληνικό κατάστημα (Πλαίσιο,Multirama,Eshop)? OK-Technologies http://www.ok-technologies.com Ελληνικό είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Δεκέμβριος 19, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από oktech OK-Technologies http://www.ok-technologies.com Ελληνικό είναι... Ωχ, γκάφα μου, δεν το πρόσεξα. Για την Sonic Tower τι γνώμη έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Stamatis Ωχ, γκάφα μου, δεν το πρόσεξα. Για την Sonic Tower τι γνώμη έχεις? Δε στην συστίνει γιατί δε τη πουλά ο ίδιος!!! :P:P:P:P:P Είναι πολύ καλή πάντως ψύκτρα,έχει τέτοια διαμόρφωση που μπορείς να βάλεις και 3χ120 ανεμιστήρες ώστε να είναι τελείως αθόρυβη με άψογη ροή αέρα.Πιστεύω αξίζει αν την βρεις σε καλή τιμή.Και βέβαια να μετρήσεις πρώτα τις διαστάσεις της να δεις αμα κάνει στο κουτί σου και οτι δε κολλά πουθενά γιατί είναι μεγαλούτσικη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Δεκέμβριος 19, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ergotelis Δε στην συστίνει γιατί δε τη πουλά ο ίδιος!!! :P:P:P:P:P Είναι πολύ καλή πάντως ψύκτρα,έχει τέτοια διαμόρφωση που μπορείς να βάλεις και 3χ120 ανεμιστήρες ώστε να είναι τελείως αθόρυβη με άψογη ροή αέρα.Πιστεύω αξίζει αν την βρεις σε καλή τιμή.Και βέβαια να μετρήσεις πρώτα τις διαστάσεις της να δεις αμα κάνει στο κουτί σου και οτι δε κολλά πουθενά γιατί είναι μεγαλούτσικη.... ΟΚ, σε ευχαριστώ που απάντησες. Πιστεύω ότι θα χωρέσει, καλού κακού ας την μετρήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Δεκέμβριος 20, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Να ρωτήσω, πάνω στην Sonic Tower μπορώ να βάλω ότι 12άρη ανεμιστήρα θέλω, ή θα αναγκαστώ να βάλω έναν από αυτούς τους 2 http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm Κάτω δείχνει 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Oποιον θες βαζεις.Αυτους τους δειχνει επειδη ειναι δικοι της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 20, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Έχεις βέβαια και την επιλογή Zalman 7000B - Cu e-shop 34 Ή την εκδοσή της με λιγότερο χαλκό και περισσότερο αλουμίνιο Al-Cu πλαίσιο 34 Η ακόμη η Al-Cu με led-ακι αν σε ενδιαφέρει βέβαια e-shop 31 στο pc μου έχω την χάλκινη απο τον μάιο περίπου και είμαι υπερευχαριστημένος έχει ρυθμιστούρι για τις στροφές του ανεμιστήρα και απο θόρυβο είναι σχεδόν ότι καλύτερο μπορείς να βρείς σε combo λύση. Απο επιδόσεις επίσης πάρα πολύ καλή - χαρακτηριστικά, το καλοκάιρι την είχα σε έναν 2.4 northwood στο ρελαντί (~1300rpm) σε κουτί μικρό, που δεν είχε καθόλου ανεμιστήρες (πλην τροφοδοτικού), δεν είχε καθόλου καλή κυκλοφορία αέρα και απο θερμοκρασία idle 42 kai 3d gaming περίπου 48 ! (με την κρέμα της ζάλμαν, δεν έβαλα κάτι σε στυλ artic silver) Τώρα είναι σε κουτί Heroichi 6A19 (σβηστοι οι 12ρηδες), ο επεξεργαστής πλέον 2.8 prescott και υπολογιζω το καλοκαίρι να είναι γύρω στους 48-49 (3d gaming 55-56?) με τις ίδιες συνθήκες (σε 1300rpm πάντα). Κρέμα no-name Στα μείον μόνο ότι αν θέλεις να βάλεις ποτέ ανεμιστήρα 12ρι με μεγάλο cfm και δεν σε νοιάζει ο θόρυβος, θα χρεάζεται πατέντα, γιατί ο ανεμιστήρας της είναι ενσωματωμένος Επίσης, απο όσα έχω βρει σε ξένα forum (δεν θυμάμαι url) ο Al-Cu με τον Cu έχουν διαφορές σε θερμοκρασίες 5-6 βαθμούς σε συνθήκες full load και full rpm. Σκοπεύω να πάρω σε κάνα δυο μέρες κάμμια artic silver και να κάνω και λίγο oc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Δεκέμβριος 20, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOne Έχεις βέβαια και την επιλογή Zalman 7000B - Cu e-shop 34 Ή την εκδοσή της με λιγότερο χαλκό και περισσότερο αλουμίνιο Al-Cu πλαίσιο 34 Η ακόμη η Al-Cu με led-ακι αν σε ενδιαφέρει βέβαια e-shop 31 στο pc μου έχω την χάλκινη απο τον μάιο περίπου και είμαι υπερευχαριστημένος έχει ρυθμιστούρι για τις στροφές του ανεμιστήρα και απο θόρυβο είναι σχεδόν ότι καλύτερο μπορείς να βρείς σε combo λύση. Απο επιδόσεις επίσης πάρα πολύ καλή - χαρακτηριστικά, το καλοκάιρι την είχα σε έναν 2.4 northwood στο ρελαντί (~1300rpm) σε κουτί μικρό, που δεν είχε καθόλου ανεμιστήρες (πλην τροφοδοτικού), δεν είχε καθόλου καλή κυκλοφορία αέρα και απο θερμοκρασία idle 42 kai 3d gaming περίπου 48 ! (με την κρέμα της ζάλμαν, δεν έβαλα κάτι σε στυλ artic silver) Τώρα είναι σε κουτί Heroichi 6A19 (σβηστοι οι 12ρηδες), ο επεξεργαστής πλέον 2.8 prescott και υπολογιζω το καλοκαίρι να είναι γύρω στους 48-49 (3d gaming 55-56?) με τις ίδιες συνθήκες (σε 1300rpm πάντα). Κρέμα no-name Στα μείον μόνο ότι αν θέλεις να βάλεις ποτέ ανεμιστήρα 12ρι με μεγάλο cfm και δεν σε νοιάζει ο θόρυβος, θα χρεάζεται πατέντα, γιατί ο ανεμιστήρας της είναι ενσωματωμένος Επίσης, απο όσα έχω βρει σε ξένα forum (δεν θυμάμαι url) ο Al-Cu με τον Cu έχουν διαφορές σε θερμοκρασίες 5-6 βαθμούς σε συνθήκες full load και full rpm. Σκοπεύω να πάρω σε κάνα δυο μέρες κάμμια artic silver και να κάνω και λίγο oc. Τώρα με έβαλες σε ενδοιασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 20, 2005 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Μιας και το σκέφτεσαι, δες εδώ γενικότερα για το cooler και εδώ για να δείς άμα χωράει στο κουτί και αν ταιριάζει με την μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.