LoWRiDeR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Πως παει παιδες?θελω τη γνωμη σας για αυτο το κουτακι.Σκοπευω να ενσωματωσω απο κατω ενα phase change και μεσα υδροψυξη για καρτα γραφικων κ μητρικηhttp://www.hardcoreware.net/reviews/review-280-1.htm
LoWRiDeR Δεκέμβριος 18, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 18, 2005 Εμμ οχι ακριβως,το phase change θα ειναι εκεινο που θα ψυχει κ το νερο.μεσα στο κουτι θα υπαρχει μονο αντλια,2 μπλοκ και ενα bay reservoir κ εννοειται σωληνες,στον πατο θα υπαρχουν 2 τρυπες για τους σωληνες που θα περνανε απο το phase κ ετσι θα ψυχεται το νερο
thrasher Δεκέμβριος 18, 2005 #4 Δεκέμβριος 18, 2005 Οκ.Τι να σου πω,εμενα μου αρεσει πολυ.Αν το παρεις θα σε συμβουλευα:1)Να βαλεις αλλον ενα 12αρι μπροστα.2)Μπορεις να βιδωσεις την αντλια στο πατο.3)Βαλε τους σκληρους πανω και βγαλε την μπροστινη θηκη.Πιστευω οτι θα σε βολεψει!Οτι απορια εχεις εδω ειμαι εγω!
LoWRiDeR Δεκέμβριος 18, 2005 Author #5 Δεκέμβριος 18, 2005 Ευχαριστω πολυ αγορινα!!θα σου πω αν χρειαστω βοηθεια!
darkCount Δεκέμβριος 19, 2005 #6 Δεκέμβριος 19, 2005 εχμμμμμ θα βάλεις bay reservoir μέσα στο κουτί? Με παγωμένο νερό??Μήπως να ξαναδιαβάσεις αυτά που σου είχα γράψει στο άλλο ποστ...? Εκτός αν θες να τα ανακαλύψεις μόνος σου, οποτε πάσο.Πάντως απο ταλαιπωρία και απογοήτευση πάω να σε γλυτώσω...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 19, 2005 Author #7 Δεκέμβριος 19, 2005 Το νερο θα μενει σταθερο στους 18 βαθμους,δεν θα παγωνει!!Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον παντως!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.