geogeoland Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κλειδώνω ένα έγγραφο (word, exel, κλπ) έτσι ώστε μετά απο κάποες αποτυχημένες εισαγωγές κωδικού να διαγράφεται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Δεκέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Να κλειδωνει το εγγραφο γινεται, το να διαγραφεται πολυ αμφιβαλλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Δεκέμβριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από geogeoland Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κλειδώνω ένα έγγραφο (word, exel, κλπ) έτσι ώστε μετά απο κάποες αποτυχημένες εισαγωγές κωδικού να διαγράφεται??? Για να κλειδωσεις ενα εγγραφο ή οτιδηποτε μπορεις να χρησημοποιεις το WinRar που τα zipαρει και υπαρχει και η επιλογη κλειδωματος.Oσο αν αφορα την διαγραφη του, δεν γνωριζω ουτε εχω ακουσει καποιο προγραμμα που να μπορει να το κανει αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Δεκέμβριος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από geogeoland [Σήμερα, στις 16:16] Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κλειδώνω ένα έγγραφο (word, exel, κλπ) έτσι ώστε μετά απο κάποες αποτυχημένες εισαγωγές κωδικού να διαγράφεται??? Ρωτάω γιατί μου έχει τύχει να έχω κάνει μια δουλειά στην οποία ξόδεψα αρκετό χρόνο, χρήμα και φαιά ουσία η οποία υποκλάπηκε και παρά το οτι ήταν κλειδωμένη την είδα να παρουσιαάζεται σαν έργο κάποιου άλλου. Ευχαριστώ για τις απαντίσες σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.