ea6gka Δεκέμβριος 18, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 εμενα ο 74ρης δε το κανει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 18, 2005 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 καινουριος WD2500JD εδω και το κανει.οπως επισης και ενας ακομα 800JB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 18, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 και απο εμενα το κανουν οι 2χ200αριδες ide και ο 2χ80αριδες sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma καινουριος WD2500JD εδω και το κανει.οπως επισης και ενας ακομα 800JB fragma έχει βγεί καινούργιος wd250jd ή απλά είναι καινούργιος δικός σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 18, 2005 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 19:17] fragma έχει βγεί καινούργιος wd250jd ή απλά είναι καινούργιος δικός σου? συγγνωμη αν δεν ηταν σαφες.εννοω προσφατα αγορασμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 18, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Απο εδω και στο εξης καινουρια τεχνολογια θα θεωρειτε το hardware που εχει τη πιο προσφατη χρονολογικα αποδειξη αγορας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Δεκέμβριος 18, 2005 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 xexexe βρε παιδες αυτο ειναι φυσιολογικο για τους WD. Απλα ακουγεται "λιγο" παραπανω η επαναφορα της κεφαλης του σκληρου σε κατασταση boot record.... να αρχισεται να ανησυχειται αν δεν το κανει αυτο το ΤΣΑΚ...."Χρυσες εποχες" με κατι "τουβλα" που τα ονομαζαμε τοτε Conner ....xexexexe . Μεχρι προσφατα το "διορθωσε" αυτο και η Seagate με ποιο ποιοτηκα ελασματα στην κεφαλη....πχ. NSQ Series = "Λιγο" ποιο ακριβοι απο τις αλλες σειρες.... Αντε να το πουμε παλι .... "Οτι πληρωνεις παιρνεις" ...Αυτο "κολλαει" περισσοτερο στους 74αρηδες WD 10.000στροφιδια ...Καλοι WD , γρηγοροι , ότι καλυτερο για raid , αλλα βρε παιδες πανακριβοι. Το σημαντικοτερο......χωρις το περιβοητο ΤΣΑΚ. Ενα BIG ΤΣΑΚ και απο μενα για εναν WD 8.4GB ΒΒ που εχω στον torrent server μου...χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 18, 2005 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma συγγνωμη αν δεν ηταν σαφες.εννοω προσφατα αγορασμενος Απλά έχω την μισή μύγα και θέλω να πάρω και την άλλη μισή (λέγε με raid) και γι'αυτο ρώτησα. Βέβαια την μισή μύγα την έχω πάνω από χρόνο και τότε είχα δώσει μόνο 100ευρώ σε μια απίθανη ευκαιρία. Τώρα απ' όσο βλέπω θα δώσω 115 περίπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 18, 2005 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Εμενα ενας 250 raid edition εκτος απο αυτο κανει και αλλους θορυβους...δεν ξερω τι αλλαστα καλα καθουμενα βγαζει κατι σαν μελωδια.. Και οι 2 200ρηδες το κανουν ναι...μου είχε κανει εντυπωση αλλα δεν παω για υπνο πριν μου πουν καληνυχτα οι δισκοι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Δεκέμβριος 18, 2005 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Παιδία αυτό το κάνουν οι WD όταν είναι SATA. Αυτό γίνεται λίγο πριν κοπούν τα ρεύματα ώστε να παρκάρει η βελόνα στο parking του δήμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 19, 2005 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αυτό το κάνουν όλοι οι Western Digital που έχω πάρει στα χέρια μου (για Seagate δε μιλάω γιατί δεν είχα ποτέ)...Από αυτό το "τσακ" καταλάβαινα ότι έκλεινε ο δίσκος, τότε που είχα πρόβλημα βραχυκυκλώματος με μια λάμπα cold cathode. Τον ίδιο ήχο (αλλά πιο σιγά) κάνει και όταν ανοίγει και ξεκινά το spin-up (αρχίζει δηλαδή να περιστρέφεται ο δίσκος).Προφανώς, όπως είπαν και οι υπόλοιποι, είναι ο ήχος που κάνει η κεφαλή όταν "παρκάρει" ή "ξεπαρκάρει" από τη θέση της.Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ea6gka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 ^^ νομιζα πως ητανε η λαμπα που εκανε τσακ γιατι μοιραζοταν τροφοδοσια απο το ιδιο καλωδιο με το δισκο και φοβηθηκα οτι του εκανε ζημια, ξερεις μετα απο τα χασιμο 120GB φυσας και το γιαουρτι που λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 19, 2005 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 και εγώ μία από τα ίδια..βέβαια τον έχω 3 χρόνια WD ide 80gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.