jpcupra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Μιας και ερχονται τα χριστουγεννα και ολοι κανουμε δωρα σε φιλους ειπα και εγω να κανω ενα ξεχωριστο δωρο για την cpu μου.εχοντας μεινει μη ικανοποιημενος απο την ψυκτρα της υπογραφης (55 σε load καταστασεις) θα ηθελα να μου προτεινετε μια ψυκτρα για που να οδηγει την cpu το πολυ στους 45 βαθμους σε φορτιο.αν συμπεριλαμβανονται και link ακομα καλυτερα.ευχαριστω εκ των προτερων.....:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Σε αυτο το λινκ εχει ενα συγκριτικο με πολλες ψυκτρες,κοιτατες ολες!λινκ Ελπιζω να σε βοηθησα!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 εγω παντος θα σου προτινα την ΧΡ-120 η την νεα τις thermalright ειναι πολυ καλες αποδοτικες και αθορυβες......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 απίθανο θεωρώ να δείς 45 βαθμούς με αέρα, τουλάχιστον όχι αθόρυβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 δεν με νοιαζει τοσο ο θορυβος.σκεφτομουν μαλιστα να συνδυασω μια xp120 'η μια si120 με εναν 12 της delta.....!!!! :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Σε αυτο το λινκ εχει ενα συγκριτικο με πολλες ψυκτρες,κοιτατες ολες!λινκ Ελπιζω να σε βοηθησα!:flower: @thrasherακο κατι με αγγλικα δεν μπορουμε να κανουμε???ευχαριστω παντως ειναι αρκετα κατατοπιστικο.σε τι μηχανημα τις δοκιμαζουν??λεει πουθενα και δεν βλεπω εγω???:toomuchne :toomuchne :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 απο χριση xp-120 kai DELTA τα αφτακια μου τα εχεινα παιξει........ απο αποδοση ητανε σαν να εισες υδροψυξη αλλα απο θορυβο σαν να εχεις το βαντιλατερ του αμαξιο στο πισι σου μεσα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 To συστημα ειναι το παρακατω: Intel 3,2 @ 3600 MHz Boxed cooler Asus P4C800-Deluxe Geil DDR1 1024 MB Sapphire X800 Pro @ 520 MHz \ 1080 MHz Hitachi 250 GB Hitachi 160 GB Pioneer DVD Plextor DVD/RW Creative 5.1 Soundkarte Aerocool 550W Thermaltake Xaser III 3 Coolermaster fansΔεν μπορω να το κανω ελληνικα γιατι θα βγαζει ακαταλαβηστικα.!Κοιτα μονο τις θερμοκρασιες στους πινακες.Κοιτα μονο αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Ώπα ρε παιδες , , ειπαμε να μην σε πειράζει τόσο ο θόρυβος αλλά & να βάλεις 24/7 delta στο pc και να κάθεσαι σε αποσταση μικρότερη των Διακοσίων μέτρων , , , Τότε κάτι δεν πάει καλά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 απο αυτα που ειδα titan vanessa l-type σκιζει(51 load με ο/ced μηχανημα).για κοιταχτε ομως και εδω>>>>>.......!!!!! :-O :-O :-O :-O :-O :O μαλλον για εδω ειμαι!!!!! (44 load με o/c στα 3.8 και 1.42 vcore στις 1200 rpm!!!! :T: δηλ με εναν delta στις 5000 rpm που θα παιζω σε load??? 38??:banging: :banging: :happy2: :happy2: :clap: :smoke: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 19, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 συμφωνειτε??καποια καλυτερη προταση δεν νομιζω οτι υπαρχει(δεν μιλαμε ποτε για w/c 'η phase mod) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Δεκέμβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Scythe Shogun http://www.ok-technologies.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Μπορείς για άλλη μια φορά να στείλεις πμ και όχι διαφήμιση.Αν δε γίνει delete το πόστ του όπως και το δικό μου συγνώμη αλλά οι moderators είναι απαράδεκτοι και το site σας πουλημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Κοίταξε κάτι σε1. ΧΡ-120 με ένα αθόρυβο 12άρη (εξτρα)2. ΧΡ-90 αλουμινένια ή την χάλκινη με ένα 9άρη (εξτρα)2. 7000cu ή 7700cu της Ζάλμαν με 9 ή 12άρη φαν αντίστοιχα (ενσωματωμένο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 19, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ergotelis [Χθες, στις 18:57] Μπορείς για άλλη μια φορά να στείλεις πμ και όχι διαφήμιση.Αν δε γίνει delete το πόστ του όπως και το δικό μου συγνώμη αλλά οι moderators είναι απαράδεκτοι και το site σας πουλημένο. σε ποιον αναφερεσαι?παντως δεν νομιζω οτι ειναι σωστος ο τροπος που μιλας...οπως επισης δεν υπηρχε λογος να κανεις post στο συγκεκριμενο θεμα απο την στιγμη που admins @moderators θεωρησαν σωστο να μην επεμβουν!!!νομιζω οτι τετοιου ειδους σχολια σε "κανουν" ολιγον τι ρ@φιαν@ και δεν βοηθουν στην ομαλη λειτουργια του forum μας. :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Φίλε μου ξέρουν οι πιο πολλοί καλά σε ποιόν αναφέρομαι.Εσύ καλά κάνεις και ρωτάς.Δε κάνω το ρουφιάνο,αλλά υπογράψαμε κάποιους όρους και επιθυμώ να τους σεβόμαστε.Να γινει μια δυο φορές οκ.Αλλά παραπάνω καταντά αηδία.Τι θα έλεγες,όσοι έχουν καταστήματα πληροφορικής γιατί να μη κάνουν ποστ για να δα διαφημίζουν τα προϊόντα τους?Να έχουμε ένα φόρουμ παζάρι δηλαδή.τουλάχιστον είναι πιο δημοκρατικό από το να κάνει πόστ μόνο ένας συγκεκριμένος.Συγνώμη και για το off-topic αλλά επρέπε να απαντούσα. Στο θέμα μας τώρα,όπως είπα σε παρόμοια ερώτηση,να μετρήσεις περίπου να δεις αν χωράει μεγάλη ψύκτρα το κουτί σου και ότι δεν ενοχλεί η τοποθέτησή της τίποτα πυκνωτές.Μπορεί η xp120 να είναι κορυφή αλλά δε κάνει σε όλες τις μητρικές.Επιπλέον μη βάλεις ανεμιστήρα δυνατό,πάρε έναν μεταβλητής ισχύος μέτριας δύναμης,όπως οι Enermax,ή ακόμα και έναν φθηνό coolermaster και να τον ελέγχεις μέσω speedfan.Οι Scythe που διαφημίζει παράνομα ο φίλος μας είναι καλή λύση,αρκετά ογκώδης και αυτές αλλά ίσως και καλύτερες από την xp120 ,μιλώ για τη shogun πάντα.Δες και το sonic tower και την big typhoon,αξιόλογες και πιο οικονομικές.Και πίστεψέ με αν κάνεις το λάθος και πάρεις delta και δε τον κάνεις ρυθμιζόμενο θα προτιμάς να ψήνεται ο επεξεργαστής σου παρά να σπάνε τα αυτιά σου!!! :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.