unseen Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 Aκομη ενα μονοβαθμιο για μελος του φορουμ Οι φωτος ειναι clickable. Απο μεσα κιαλλη Φιλτρακι ρευματος Power On! 2x16 lcd parallel Παιδια σας ευχαριστω που μου εμπιστευεστε τα χρηματα σας. Προσπαθω να μην σας αφησω παραπονεμενους. Kender Μεγεια σου. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Δεκέμβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 η τελευταία φώτο με το πράσινο χρώμα πολύ μου άρεσε!! Μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Δεκέμβριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Χριστο για αλλη μια φορα μπραβο.Πολυ επαγγελματικη δουλεια.Τωρα πια που εβαλες και LCD,τα ετοιμα δεν πιανουν μια μπροστα στα δικα σου:clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Ωραιος Χρηστο..!!!! Εχεις πανω evap του chilly αν καταλαβαινω καλα???? Εχω μονο μια ενσταση ως προς το enclosure...νομιζω οτι ο τροπος που το κανει ο 11 με βιομηχανικο πλαστικο ειναι καλυτερος μιας και δεν λυγιζει καθολου....ενω σε μια προσπαθεια μου να σφιξω πολυ το ''υλικο'' που ειναι τα evap του chilly λυγιζουν...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 :drool:Με 'γειες kender!Hats off to the μαστορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Superb!!!$$->?ή πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Φωτιές μας βάζεις chris, όσο πας και τα κάνεις καλύτερα. Αυτό θα λεγα βγήκε σε xbox theme:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 22:05] Aκομη ενα μονοβαθμιο για μελος του φορουμ Παιδια σας ευχαριστω που μου εμπιστευεστε τα χρηματα σας. Προσπαθω να μην σας αφησω παραπονεμενους. Kender Μεγεια σου. :hi: Eίναι απλά υπέροχο :inlove: Thx :D 'Αντε να δούμε αν θα το συμπαθήσει ο οπτερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Απλά τέλειο Χρήστο ,, Το μόνο κακό είναι πώς δεν μένει κάτι άλλο να κάνεις πλέον . Ετόιμασε μου ένα ράντζο έρχομαι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 κουκλι. Μεγειες στον ιδιοκτήτη του.. Αντε να ερθει και το αεριο το καλο να δουμε κανα κάτω από -100 να τρελαθώ εντελώς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 στα ειπα και σε pm Χρηστο,ψαξτο καλυτερα αδικησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Ιανουάριος 5, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Για να μην ανοιγω καινουριο thread εχει κανεις ιδεα τι ειναι τουτο?http://www.hexus.net/content/item.php?item=4272 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 οτι λεει ειναι.phase change απο την OCZ. αλλα οπως ελεγε και ενα μνημειωδες αυτοκολλητο σε νταλικες την δεκαετια του '90....... προτιμω ελλη-ΝΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Ιανουάριος 6, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Tο σιγουρο ειναι οτι δεν διαφωνω...Απλα ετσι μωρε να ξερουμε τι γινεται σε αυτον τον κοσμο.Να δουμε κανα reviewdaki τι ψaρια πιανει εν σχεσει με τα αλλα αδερφακια του(Prommie,Vapo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιανουάριος 6, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Πραγματικά πανέμορφο συγχαρητηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.