feanorian82 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 Παιδιά τα φώτα σας. Το Kanotix κατεβαστήρι μου για κανποιον αγνωστο λόγο το βρήκα κολλημένο στο eth0: Promiscuous mode enabled Έκανα reboot αλλά και παλι δεν προχωράει πέρα από εκεί. Μια αναζήτηση στο γοογλε μου έβγαλε διάφορα σχετικά κυρίως με hackema. Καμία ιδέα; Να το παιδέψω ή να το φορμάρω; Δεν έχω και τίποτα που χρειάζομαι μέσα... --- ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??? Σωτήρη που είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Παιδιά τα φώτα σας. Το Kanotix κατεβαστήρι μου για κανποιον αγνωστο λόγο το βρήκα κολλημένο στο eth0: Promiscuous mode enabled Έκανα reboot αλλά και παλι δεν προχωράει πέρα από εκεί. Μια αναζήτηση στο γοογλε μου έβγαλε διάφορα σχετικά κυρίως με hackema. Καμία ιδέα; Να το παιδέψω ή να το φορμάρω; Δεν έχω και τίποτα που χρειάζομαι μέσα... --- ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??? Σωτήρη που είσαι; vi /etc/apt/sources.list και κάνε uncomment τα repositories του debian unstable. apt-cache search kernel-image apt-get install kernel-image-2.6.14.otisefotiseiotheos Τα windows τα κολλάς, το linux το χάλασες... δεν είσαι να αγγίζεις pc εσύ... Είπαμε ημερίδα edit: δεν λέω ότι φταίει ο kernel, απλά είμαι σίγουρος ότι τον έχεις κάνει μπάχαλο, οπότε ένας νέος θα σου λύσει κάποιο άλλο μελλοντικό πρόβλημα να το λύσεις μόνος σου, και αν δεν τα καταφέρεις, τότε ρώτα. Τι πληροφορικάριος είσαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Δεκέμβριος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Μα τι λες; Δεν ξεκινάει το λειτουργικό! Κολλάει στην εκκίνηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Μα τι λες; Δεν ξεκινάει το λειτουργικό! Κολλάει στην εκκίνηση! βάλε στον grub όπως είναι εκεί που φορτώνει το initrd /bin/bash και θα ξεκινήσεις με bash πριν φορτώσουν τα διάφορα. αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα, κάνε format και ξαναπέρνα λειτουργικό, είναι πιο εύκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 To debian ρε άχρηστε δεν ξεκινάει με το cd; Τι του λες του παιδιού;:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από trendy To debian ρε άχρηστε δεν ξεκινάει με το cd; Τι του λες του παιδιού;:devil: εσύ άντε να μου πάρεις κάνα πιάτο και άσε τα spam βραδιάτικα. και που θα το βρει το cd?του το εγκατέστησα και το πήρα πίσω το cd, δεν περίμενα να το χαλάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Τσίπη Sotiri τσιγκουνεύτηκες 20 eurocents και ο feanorian δεν έχει κατεβαστήρι τώρα! Για τιμωρία σου θα αναλάβεις ΕΣΥ να του κατεβάσεις όλα όσα είχε σε queue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.