Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 Θέλω να κάνω φορμάτ στο φορητό του αδερφού μου ...όμως δεν περιέχει cd με οδηγούς αλλά recovery disk μόνο.τι γίνεται σε αυτή τι περίπτωση?:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 τιποτα...προχωρα κανονικα...λογικα θα εχουν ενα παρτιτιον κρυφο...στο οποιο εκει εχουν οτι χρειαζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αν θελήσω να μη κάνω φορμάτ με το recovery disk αλλά με cd windows xp ?θα έχω πρόβλημα λογικά για τους οδηγούς των συσκευών του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Αν θελήσω να μη κάνω φορμάτ με το recovery disk αλλά με cd windows xp ?θα έχω πρόβλημα λογικά για τους οδηγούς των συσκευών του? Όχι αλλά θα πρέπει να κάτσεις να τους κατέβασεις όλους και να τους εγκαταστήσεις έναν-έναν.Και στο τέλος όλο και κάτι θα λείπει από τα προγραμματάκια της Toshiba.Καλύτερα με το recovery disk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 10, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από spc Όχι αλλά θα πρέπει να κάτσεις να τους κατέβασεις όλους και να τους εγκαταστήσεις έναν-έναν.Και στο τέλος όλο και κάτι θα λείπει από τα προγραμματάκια της Toshiba.Καλύτερα με το recovery disk. Από που να τους κατεβάσω?Στο επίσημο site της toshiba δε βρίσκω το modelo του φορητού.Από κάτω γράφει Toshiba mx40x 105 g3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Από που να τους κατεβάσω?Στο επίσημο site της toshiba δε βρίσκω το modelo του φορητού.Από κάτω γράφει Toshiba mx40x 105 g3 Υπάρχει σίγουρα.Κοίτα στο Ευρωπαικό site (είναι αλήθεια ότι τα site της Toshiba είναι λίγο χαοτικά....). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.