Jump to content

Διλλημα Raid

TheoV

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το συστημα μου ειναι το εξης.

AMD Athlon 64 4400+ X2

DFI LP NF4 SLI-DR

2 GB GSKILL 4000USU2

2X EVGA 7800GTX'S SLI

MAXTOR 160 GB & 200GB

AUDIGY 2.

Αν κρινετε απο το συστημα μου καταλαβαινεται οτι ειμαι εχω φτασει στο τελος χρηματων μου.

Σκεφτομαι να παρω εναν Raptor 74 η να αγορασω αλλον ενα μαχτορ ας πουμε 250 και να κανω raid 0 toys 160&200 kαι να χρησιμοποιησω τον αλλον 250 ως backup.

2 Ραπτορ δεν αντεχω οικονομικα γιατι ξεκλειρηστηκα πλεον.

Καταρχας κάνοντας raid0 με 2 σκληρούς διαφορετικής χωρητικότητας θα έχεις συνολική χωρητικότητα το διπλάσιο του μικρότερου σκληρού.Επίσης δεν θα έχεις και πολύ καλή απόδοση.Γιατί δεν παίρνεις 2 160gb;

γνωμη μου ειναι παρε ενα ραπτορ τωρα...και οποτε βρεις λεφτα παινρεις αλλον ενα....

.....η αμα θες πουλα τον 160αρη και βαλε μερικα ακομα να παρεις 2 ραπτορες τωρα....!

Αμαρτια για τετοιο συστημα να μην χωσεις 2 χ 74 raptor πανω...αποψη μου παντα

Αρχική απάντηση από ΝTG [17-12-2005 13:15]

γνωμη μου ειναι παρε ενα ραπτορ τωρα...και οποτε βρεις λεφτα παινρεις αλλον ενα....

.....η αμα θες πουλα τον 160αρη και βαλε μερικα ακομα να παρεις 2 ραπτορες τωρα....!

Respect

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από ΝTG [17-12-2005 13:15]

Συμφωνώ άλλωστε έχω κι εγώ 2 raptor σε raid 0 και δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου ουσιαστικά τίποτα γρηγορότερο σαυτά τα λεφτά :jump:

Eγω παλι ειμαι της αποψης να παρεις 2 Maxtor MaxLine III οι οποιοι μπορει να μην ειναι τοσο γρηγοροι οσο οι raptores αλλα ειναι παρα πολυ καλοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.