Jump to content

Διλλημα Raid

TheoV

Recommended Posts

Το συστημα μου ειναι το εξης.

AMD Athlon 64 4400+ X2

DFI LP NF4 SLI-DR

2 GB GSKILL 4000USU2

2X EVGA 7800GTX'S SLI

MAXTOR 160 GB & 200GB

AUDIGY 2.

Αν κρινετε απο το συστημα μου καταλαβαινεται οτι ειμαι εχω φτασει στο τελος χρηματων μου.

Σκεφτομαι να παρω εναν Raptor 74 η να αγορασω αλλον ενα μαχτορ ας πουμε 250 και να κανω raid 0 toys 160&200 kαι να χρησιμοποιησω τον αλλον 250 ως backup.

2 Ραπτορ δεν αντεχω οικονομικα γιατι ξεκλειρηστηκα πλεον.

Καταρχας κάνοντας raid0 με 2 σκληρούς διαφορετικής χωρητικότητας θα έχεις συνολική χωρητικότητα το διπλάσιο του μικρότερου σκληρού.Επίσης δεν θα έχεις και πολύ καλή απόδοση.Γιατί δεν παίρνεις 2 160gb;

Αρχική απάντηση από ΝTG [17-12-2005 13:15]

γνωμη μου ειναι παρε ενα ραπτορ τωρα...και οποτε βρεις λεφτα παινρεις αλλον ενα....

.....η αμα θες πουλα τον 160αρη και βαλε μερικα ακομα να παρεις 2 ραπτορες τωρα....!

Respect

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από ΝTG [17-12-2005 13:15]

γνωμη μου ειναι παρε ενα ραπτορ τωρα...και οποτε βρεις λεφτα παινρεις αλλον ενα....

.....η αμα θες πουλα τον 160αρη και βαλε μερικα ακομα να παρεις 2 ραπτορες τωρα....!

Συμφωνώ άλλωστε έχω κι εγώ 2 raptor σε raid 0 και δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου ουσιαστικά τίποτα γρηγορότερο σαυτά τα λεφτά :jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.