GeorgeVasil Φεβρουάριος 26, 2009 #21 Φεβρουάριος 26, 2009 Προς τους μέλλοντες Χρήστες του Grub4Dos.. Αντιμετωπισα καποια προβληματακια αυτες τις μερες. Το κυριο προβλημα ειναι οτι Χρησιμοποιω NTFS οποτε: 1)Βacktrack δεν παιζει.. 2)ERD 6 (απο το Microsoft Desktop Optimization Pack 2008 For Software Assurance) δεν παιζει..με το που το παταω κανει Restart ή Hung το PC. 3)Σε 2 λαπτοπ οτι emulation και να εβαλα απο το BIOS δεν καταφερα να το Booταρω μιας και βγαζει ''MBR Helper is missing''. Θα αναγκαστω να κανω παρτιτιον το Flash μαλλον για Fat32 +NTFS..:respect:
SkySurfer Μάρτιος 6, 2009 #22 Μάρτιος 6, 2009 USB stick σε FAT16 BackTrack 3 USB edition http://www.remote-exploit.org/cgi-bin/fileget?version=bt3-usb Οι φάκελοι boot και BT3 χύμα στο stick. Παίζει κανονικά
Astakos Αύγουστος 1, 2009 #23 Αύγουστος 1, 2009 To UBCD δεν γινεται να παιξει..θελει να μετατρεψεις τα μενου του απο Iso/Syslinux σε grub4dos...αυτο γινετε ευκολα αλλα μετα δεν παιζει παλι.. Λενε οτι η καινούργια Ver (5) Final θα υποστηρίζει Grub4dos.. Πολυ χρησιμο θεμα...εχω καει 2 μερες τωρα. To ubcd 4.11 μου παιζει κανονικα απο iso. Τον erd δεν καταφερα να στησω.Και ο παλιος 2005 και μια 2007 εκδοση που δοκιμασα βγαζουν ntdetect fail.(σε fat32 το φλασακιο). Δοκιμασα και με το ntdetect του nickl αλλα παλι το ιδιο σφαλμα.
NickL Αύγουστος 1, 2009 Author #24 Αύγουστος 1, 2009 Να φανταστώ έκανες και τη μετονομασία το i386 σε minint.Πιο συγκεκριμένο σφάλμα δε βγάζει; Απλά fail?Για το erd για vista πάντως εμένα bootαρε και όταν ξεκινούσε, στο μενού για επιδιόρθωση κτλ δε έβλεπε την εγκατάσταση των windows.
Astakos Αύγουστος 1, 2009 #25 Αύγουστος 1, 2009 ναι,απλα ntdetect fail.Tο εκανα οπως ειπες διαβασα και μερικους οδηγους αλλα τιποτα.Βασικα για back up σε χτυπημενες εγκαταστασεις το ηθελα αλλα κ με vista pe η win7 pe γινεται το ιδιο ευκολα η δουλεια.
GeorgeVasil Αύγουστος 1, 2009 #26 Αύγουστος 1, 2009 Πολυ χρησιμο θεμα...εχω καει 2 μερες τωρα.To ubcd 4.11 μου παιζει κανονικα απο iso.Τον erd δεν καταφερα να στησω.Και ο παλιος 2005 και μια 2007 εκδοση που δοκιμασα βγαζουν ntdetect fail.(σε fat32 το φλασακιο).Δοκιμασα και με το ntdetect του nickl αλλα παλι το ιδιο σφαλμα.Τα Aplications του UBCD σου τρεχουν κανονικα??Δοκιμασε να κατεβασεις αυτα τα ERD..(εγω ειχα καθησει και τα ειχα κανει με ενα Τοοl της MS - Microsoft WAIK kit)http://neosmart.net/blog/2008/windows-vista-recovery-disc-download/
Astakos Αύγουστος 1, 2009 #27 Αύγουστος 1, 2009 Ποτε δεν ετρεχαν ολα.ουτε απο cd.για τα hd diagnostics που το θελω δουλευει κανονικα.Αυτο το waik το εψαχνα αλλα το εχει μαζεψει η ms.
GeorgeVasil Αύγουστος 2, 2009 #28 Αύγουστος 2, 2009 Ποτε δεν ετρεχαν ολα.ουτε απο cd.για τα hd diagnostics που το θελω δουλευει κανονικα.Αυτο το waik το εψαχνα αλλα το εχει μαζεψει η ms. κυκλοφορει στα γνωστα μαγαζια.. Αλλα δεν το χρειαζεσαι αφου στο παραπανω λινκ εχει έτοιμα trnt με τα Waik@ERD.
SkySurfer Σεπτέμβριος 5, 2009 #29 Σεπτέμβριος 5, 2009 update title Backtrack 4find --set-root /grldrkernel /boot/vmlinuz BOOT=casper boot=casper nopersistent rw quiet vga=0x317initrd /boot/initrd.gzboottitle FCCU Linuxfind --set-root /grldrkernel /live/vmlinuz1 boot=live keyb=be noswap username=fccu hostname=fcculive union=aufsinitrd /live/initrd1.imgtitle Mini Windows Xpfind --set-root /HBCD/XPLOADER.BINchainloader /HBCD/XPLOADER.BIN BT 4 ftp://mirrors.west.unixheads.org/backtrack/bt4-pre-final.iso extract με winrar ή οτι άλλο και copy τους φακέλους casper και boot στο root του usb FCCU Linux Δείτε εδώ τι είναι: http://www.lnx4n6.be/index.php?sec=Documentation&page=bootcdcontent και πάλι extract το iso και copy τον φάκελο live χύμα στο USB Mini XP Είναι αυτά που περιέχονται στις καινούργιες εκδόσεις του hiren's boot cd. Αν το έχετε κάνει extract στον φάκελο HBCD τότε με αυτή την εντολή θα έχετε και τα Live XP
hadji_a Σεπτέμβριος 5, 2009 #30 Σεπτέμβριος 5, 2009 homer το bt4 σου bootαρει με αυτες τις ρυθμισεις?
SkySurfer Σεπτέμβριος 6, 2009 #31 Σεπτέμβριος 6, 2009 homer το bt4 σου bootαρει με αυτες τις ρυθμισεις?Κανονικά. Το δοκίμασα στο pc μου και στο laptopΤι error σου βγάζει;
sakis_the_fraud Ιανουάριος 23, 2010 #32 Ιανουάριος 23, 2010 Μιας και το πάλευα πριν απο λιγο, ας βαλω το μενου για Ubuntu 9.04 και 9.10. Το ιδιο ειναι και για Kubuntu που δοκιμασα. title Ubuntu 9.10 x86 LiveCDfind --set-root /images/ubuntu-9.10-desktop-i386.iso map /images/ubuntu-9.10-desktop-i386.iso (0xff) map --hook root (0xff) kernel /casper/vmlinuz file=/cdrom/preseed/ubuntu.seed boot=casper iso-scan/filename=/images/ubuntu-9.10-desktop-i386.iso quiet splash -- initrd /casper/initrd.lz boot title Kubuntu 9.04 x64 LiveCD find --set-root /images/kubuntu-9.04-desktop-amd64.iso map /images/kubuntu-9.04-desktop-amd64.iso (0xff) map --hook root (0xff) kernel /casper/vmlinuz file=/cdrom/preseed/ubuntu.seed boot=casper iso-scan/filename=/images/kubuntu-9.04-desktop-amd64.iso quiet splash -- initrd /casper/initrd.gz boot Αλλαζουμε μονο τα bold σημεια. Προσοχη στις εκδοσεις, στην 9.04 το αρχειο initrd εχει καταληξη gz ενω στην 9.10 lz.
NickL Φεβρουάριος 27, 2010 Author #33 Φεβρουάριος 27, 2010 ERD 6.0 και 6.5 για vista και 7 αντίστοιχα.title ERD for Windows 7 x64find --set-root /images/ERD-7-x64.isomap (hd0) (hd1)map (hd1) (hd0)map --mem /images/ERD-7-x64.iso (0xff)map --hookroot (hd0,0)chainloader (0xff)
Karababas Νοέμβριος 1, 2010 #34 Νοέμβριος 1, 2010 Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Βασικά, καλώς μου έδειξες το δρόμο NickL ... Κορυφή το topic! Καιρό έψαχνα να βρω αυτά τα πράγματα, γιατί κάτι παρόμοια δεν με κάλυψαν. Λοιπόν, τα χοντρά μου παίζουν για την ώρα, ήθελα όμως να μου πείτε κανένα πρόγραμμα για να μετατρέψω σωστά τις εικόνες φόντου. Χρησιμοποίησα το GZ Compressor 1.4.1 (Free) αλλά δεν μου δούλεψε τίποτε . Δεν ξέρω βέβαια αν παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, ΚΒ κλπ. Η εντολή που έβαλα ήταν "splashimage=(hd0,0)/start_b1.bmp.gz". Να σημειώσω ότι με την εικόνα που είχατε ανεβάσει εδώ έπαιζε το σύστημα.
orion Αύγουστος 11, 2011 #37 Αύγουστος 11, 2011 Ξεθαυω... μου χρειαστηκε σημερα... και λεω να κανω update τα tools... βγηκε νεο bq
sakis_the_fraud Νοέμβριος 2, 2011 #38 Νοέμβριος 2, 2011 Για οσους εχουν ιδιοτροπες μητρικες (ABIT IP35Pro....) και δεν παιζει το Grub4Dos, δοκιμαστε το XBOOT.
Karababas Ιούλιος 20, 2012 #39 Ιούλιος 20, 2012 Παίδες καλημέρα. Έχω φτιάξει ένα BootUSB με διάφορα καλούδια αλλά ορισμένα (πχ MsDaRT, Win7 PE) δεν μου παίζουν ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ υπολογιστές. Βγάζουν μηνύματα τύπουLoad segment: 0x0 System Type: 0x0 Sector Count: 0x0Load RBA: 0x23 Boot Type: 0 = No Emulationσε μαύρο φόντο και δεν προχωράνε.Καμιά ιδέα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.