Jump to content

i-Call

YDinopoulos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Mολις ενεργοποιησα το i-Call....Δεν ειναι τοσο ασχημο τελικα. Με το SJPhone δουλευω και εχει καλα αποτελεσματα! Επισης καλο ειναι οτι μπορεις να "νοικιασεις" εναν αριθμο τυπου 211-χχχχχχχ και να χτυπαει στο PC ή στο voip τηλεφωνο!

Αλλος με αναλογη εμπειρια υπαρχει ?

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Mολις ενεργοποιησα το i-Call....Δεν ειναι τοσο ασχημο τελικα. Με το SJPhone δουλευω και εχει καλα αποτελεσματα! Επισης καλο ειναι οτι μπορεις να "νοικιασεις" εναν αριθμο τυπου 211-χχχχχχχ και να χτυπαει στο PC ή στο voip τηλεφωνο!

Αλλος με αναλογη εμπειρια υπαρχει ?

με τα ping σου τι λές?

είχαμε και μια αντίστοιχη συζήτηση εδώ:

http://www.awmn.net/forum/viewtopic.php?t=17499&highlight=icall

• 4 months later...

πρόβλημα με το sjphone.

έχω 512. η κοπελιά μου 384. οκ ξέρω για τα πακέτα και τον περιορισμό από τον οτε.όταν μιλάω με τον κολλητό μου με 512 πάει απίστευτα. και με ένα φιλαράκι όμως αυτός σε επίπεδο 3 με το g711u codec πάει και εκεί απίστευτα.

το πρόβλημα είναι με την κοπελιά μου.στο επίπεδο 1 (αυτής) μιλάω για 12 δευτερόλεπτα και μετά το μοντεμ μου κολλάει! έχω της microcom που δίνει η vivodi. στο επίπεδο 2 κολλάει στα 18. στο επίπεδο 3 κολλάει στα 32. με μαθηματική ακρίβεια αυτα! λεσ και κάτι το εμποδίζει στο συγκεκριμένο χρόνο. εκεί σε οποιοδήποτε επίπεδο το sjphone το δικό μου τα "παίζει" βγάζει error μετά από κανά λεπτό ενώ το dsl act σβήνει από το μόντεμ και κολλάνε τα πάντα και η σύνδεση νεκρώνει! αυτό γίνεται ξαναλέω μόνο όταν πάω να μιλήσω με την κοπελιά μου. πρέπει να κλείσω από το ρεύμα το μόντεμ και να τοξανανοίξω για να δουλέψει το ιντερνετ.

πρόβλημα δεύτερο: ο audio wizard έχει γίνει κανονικά, με skype πχ βλέπω ότι δουλεύουν τα πάντα. όταν όμως ακόμα και αυτά τα 32 δευτερόλεπτα πάει να μου μιλήσει δεν ακούω τίποτα, ενώ το μικρόφωνο είναι κανονικά ενεργό από τισ ρυθμίσεις ήχου. τι να κάνω??????

έχει κάποιοσ κάτι ανάλογο από τα 2 προβλήματα και αν ναι πώς το έλυσε?

έλεγα να βάλω κι εγώ i-call αλλα απο τιμές ήταν μάπα και δεσμευτικό για 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά <πριν απο ~2 μηνες>

μα δεν πληρώνεις κάτι. ένα απλό register και το χρησιμοποιείς όπως τo skype, και ειδικά με τα προβλήματα που κάνει ο οτε βάζοντας περιορισμό στα πακέτα στισ 384 ειδικά η λύση κάπου softphone της i-call είναι μονόδρομος :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.