hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Aπο χτες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το νορτον(2004). Οταν ανοιγω τον υπολογιστη εμφανιζεται ως disabled και πρεπει να το ενεργοποιησω χειροκινητα. Μεχρι την τελευταια φορα που ανοιξα τον υπολογιστη δεν γινοταν αυτο. Εκανα τουλαχιστον 4 επανεκινησεις και το προβλημα δεν διορθωθηκε. Επισης χτες οταν κατεβαζα τα τελευταια updates και αφου εγκατασταθηκαν κανονικα μου εβγαλε ενα μηνυμα που ελεγε οτι τα viruς definitions δεν εγκατασταθηκαν γιατι παρουσιαστηκε προβλημα κατα το κατεβασμα. Προσπαθησα να τα κατεβασω αλλες δυο φορες και εβγαζε το ιδιο μηνυμα λεγοντας μου να ξαναπροσπαθησω αργοτερα. Τι φταιει; Μηπως να το ξηλωσω και να βαλω κανενα ποιο καινουργιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Δεκέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Πηγαινε Start->Run-> services.msc και δες αν το startup type του νορτον ειναι automatic.Απο τα properties μπορεις να το αλλαξεις.Αν σου λεει οτι εχεις προβλημα στο κατεβασμα τοτε δεν ειναι προβλημα του νορτον αλλα μαλλον της συνδεσης σου.Αν θες δοκιμασε και κανενα αλλο π.χ nod32,kaspersky,McAfee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 μηπως εχεις καρτα ηχου της creative και πιο συγκεκριμενα της σειρας Audigy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Δεκέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από hayabusa Τι φταιει; Μηπως να το ξηλωσω και να βαλω κανενα ποιο καινουργιο; Αυτη θα προτεινα ως λυση.Δοκιμασε κατι αλλο οχι λογω του προβληματος αλλα μιας και το ρωτησες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 To προβλημα δεν ειναι στο κατεβασμα. Τα κατεβαζει και τα κανει κανονικα εγκατασταση αλλα στο αμεσως επομενο παραθυρο μου λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα. Οσο για την καρτα ηχου ειναι της creative αλλα oxi audigy. Αλλα τι σημασια εχει αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 10:32] Αυτη θα προτεινα ως λυση.Δοκιμασε κατι αλλο οχι λογω του προβληματος αλλα μιας και το ρωτησες. Θα το δοκιμασω αλλα μαλλον οχι και πολυ συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 09:06] Πηγαινε Start->Run-> services.msc και δες αν το startup type του νορτον ειναι automatic.Απο τα properties μπορεις να το αλλαξεις.Αν σου λεει οτι εχεις προβλημα στο κατεβασμα τοτε δεν ειναι προβλημα του νορτον αλλα μαλλον της συνδεσης σου.Αν θες δοκιμασε και κανενα αλλο π.χ nod32,kaspersky,McAfee To δοκιμασα εκανα επανεκινηση και δυστυχως δεν εγινε τιποτα. Για την ιστορια και εκει ηταν ενεργοποιημενο. Αρχιζω να υποπτευομαι μηπως υπαρχει ιος και τωρα που γραφω σκαναρω τον υπολογιστη. Τη γκαντεμια ειναι αυτη.Αν δεν φτιαξει θα παρω ποιο δραστικα μετρα(μεχρι και φορματ γαι να ξεμπερδευω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 οταν δεν ξεκιναει αυτοματα και σου βγαζει το μυνημα failedοτι δεν μπορεσε δλδ να ξεκινησει η εφαρμογη,πατα το more info και θα σε οδηγησει σε μια σελιδα με τρεις πιθανες αιτιεςμια εξ αυτων ειναι και ενα conflict με τους drivers της creativeκατεβασε αυτο και εγκατεστησε τοειναι patch για την περιπτωση αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Δεκέμβριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Και στου πατέρα μου το έβγαζε για ένα διάστημα. Τότε νομίζω ήταν που του έβγαλα τα 2004 κ του έβαλα τα 2005 κ όλα ήταν μια χαρά μετά. Πάντως ΑΝ θες ντε κ καλά αντιβιοτικό από Symantec προσωπικά προτείνω το Symantec AntiVirus Corporate Edition 10 Client, το δοκίμασα, μιά χαρά μου φαίνεται, άλλωστε βάση του virus.gr κατέχει την πέμπτη θέση "5. Norton Corporate έκδοση 9.0.3.1000 - 91.64%".Αλλιώς προχώρα σε ZoneAlarm, McAfee, ή κ Nod32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Παρατηρησα και το αλλο παραλογο. Στο αλλο account που εχω στον υπολογιστη ενεργοποιηται κανονικα μαζι με τα windows. Αυτο που μενει ειναι να γινει δουλεια και με τις ενημερωσεις. Αλλα γιατι στο ενα account κανει δουλεια και στο αλλο οχι; Θα με τρελανει αυτο το πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Τωρα δεν μπορω ουτε να τον σβησω τον υπολογιστη ουτε να κανω log out. Ο μονος τροπος για να σβησει ειναι να κανω switch user και να κλεισω το μηχανημα απο το welcome screen ενω ειναι logged on τουλαχιστον ενας χρηστης. Για αυτο τι εχετε να μου πειτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Δεκέμβριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Μα καλα πως τα καταφερες? Ριξε ενα φορματ για να μην παιδευεσαι ή κανε αλλο user και διεγραψε το χαλασμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 20, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Επειδη υποψιαζομαι οτι και για αυτο φταιει το norton πρωτα θα το ξηλωσω και θα βαλω κανενα αλλο και αν δεν δπυλεψει τοτε θα κανω φορματ. Θα προσπαθησω ομως να το καθυστερησω οσο μπορω για να προλαβω να παρω dvd-rw και κανω backup τα δεδομενα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 23, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 To προβλημα της εκκινησης λυθηκε οπως και το προβλημα με το σβησιμο. Τωρα αυτο που μενει αλλα δεν με πολυαπασχολει ειναι οι ενημερωσεις. Και μια συμβουλη στους νεωτερους στον χωρο των υπολογιστων:Ποτε μην πανικοβαλλεστε για ενα προβήμα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην λυνεται με καποιο τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.