Jump to content

Dfi & Raid

fotme

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να κανω format, dεν ειχα την f6 disk και κατεβασα απο εδω το application, το θεμα ομως ειναι οτι στο install δεν το αναγνωριζει και το θεωρει οπως λεει ως unrecognizable file. Υπαρχει καπου αλλου το file ayto?

Κατέβασε τον τελευταίο οδηγό από το site της nvidia. Τρέξτον ώστε να κάνει extract και στην συνέχεια πάτα cancel να μην κάνει δλδ εγκατάσταση. Εκεί που έκανε extract τα directories και τα αρχεία(C:\NVIDIA\nForceWin2KXP\6.70\IDE\WinXP\sataraid- αν δεν άλλαξες το path, αυτό το folder σε ενδιαφέρει) κάνε copy στην δισκέτα όλα τα αρχεία.

Ενεργοποίησε από το bios το raid και τα αντίστοιχα κανάλια, φτιάξε από το raid bios το raid σου, μπούταρε από cd και πάτα F6. Θα πρέπει να φορτώσεις και τους 2 οδηγούς, μόλις δλδ φορτώσει τον ένα, επέλεξε ότι θες και δεύτερο. Μόλις φορτώσει και αυτόν θα πρέπει να βρει το raid σου όπου αν θες κάνεις partition κλπ.

Αρχική απάντηση από RootX

Τρέξτον ώστε να κάνει extract και στην συνέχεια πάτα cancel να μην κάνει δλδ εγκατάσταση. Εκεί που έκανε extract τα directories και τα αρχεία..

tip:

Tην ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και με το winzip διαλέγοντας μάλιστα και τον φάκελο αποσυμπίεσης και αποφεύγοντας την διαδικασία έναρξης και διακοπής της εγκατάστασης.

Σωστά, δεν το είχα δοκιμάσει με winzip/winrar.

p.s. Πολύ Paschalia<->DJD φέρνει η όλη φάση :rofl:

Αρχική απάντηση από RootX

p.s. Πολύ Paschalia<->DJD φέρνει η όλη φάση :rofl:

Λες να έχουμε και την ίδια κατάληξη;

Δεν ξέρω τι είναι πιο πιθανό: Εσύ να ξαναπάς φαντάρος ή εγώ να ψάχνω για γαμπρό στο offtopic.gr; (πλάκα κάνω για το 2ο - το διευκρινίζω 1ον γιατί είναι παρεξηγήσιμο και προσβλητικό και 2ον γιατί η αναζήτηση για εμένα έχει τελειώσει από τον Jun 2004)

:p

Αρχική απάντηση από spc

...και 2ον γιατί η αναζήτηση για εμένα έχει τελειώσει από τον Jun 2004

[hijacking]

Γιατί; Τότε έκανες την παρθενοραφή;

[/hijacking]

Αρχική απάντηση από Chosen

[hijacking]

Γιατί; Τότε έκανες την παρθενοραφή;

[/hijacking]

Τσάμπα η sig man....:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.