Jump to content

Μπλε οθονες... υπο συνθηκες

hideo

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

εχω το εξης προβλημα στο συστημα της υπογραφης μου:

Ο υπολογιστης απο το τιποτα πεταει μπλε οθονες στα windows. Το πρωτο που δοκιμασα ειναι να ριξω τα ρολογια στα defaults. Τιποτα...

Οι μνημες ειναι στα slots 2-4. Επειδη το εχω ξαναδει το ονειρο αφηνω ενα στικ μονο στο slot 2 και εξαφανιζονται οι μπλε οθονες... ολα στρωτα. Δοκιμαζω και το αλλο στικ στο slot 2 και παλι κανενα προβλημα... Ομοιως και στο slot 1. Κανενα προβλημα σε single channel με ενα μονο στικ. (Tα slots 3 και 4 δεν μπουταρουν με single channel ουτως η αλλως)

Οποτε λεω, δεν φταιει η μνημη. Δοκιμασα να αλλαξω bios... δε βοηθησε. Ειπα να κανω format αφου εφαγα ωρες στη registry μηπως φταιει καποιος driver... τιποτα...

Σημειωτεον οτι κανοντας setup τα windows με dual channel κολλαει το setup και μου λεει οτι βρεθηκε το χ,ψ,ζ invalid file και δεν μπορει να συνεχισει. Αρα ειναι κατι low level για να μην κανει εκ νεου setup....

Δυο πραγματα μου περνανε απ το μυαλο

1. Να εχουν παθει κατι τα slots 3,4 της μνημης και να μην δουλευουν σωστα :cry: ή (το χειροτερο)

2. Να χει παθει κατι ο imc του A64 :cry::cry::cry:

εχει καποιος να προτεινει κατι?

εαν εχεις πανω απο 2 μηνες τις μνημες σου ξανακοιταξε τες με ατελειωτες ωρες μεμτεστ.

2 ατομα απο δω με ιδιες μνημες τις εστειλαν για RMA μετα το διμηνο.ειναι ενα φαινομενο και στο εξωτερικο με τις μπαλιστιξ.

δοκιμασε να δουλεψεις το συστημα με αλλη μνημη,εστω και λιγοτερα ΜΒ για καμια βδομαδα.

ο ενας ειναι ο mariosalice εχω διαβασει το post.

Μαλλον θα γινω ο τριτος και θα τριτωσει το κακο, αλλα γιατι να παιζει χωρις προβλημα με το ενα η με το αλλο στικ και με τα δυο μαζι τιποτα???

αυτο με διαολιζει. Το χω ξαναπαθει με ενα παλιο κιτ (παλι ballistix 2x512) αλλα τοτε το ενα στικ ειχε κλ@σει - με το συμπαθειο

Αρχική απάντηση από qta [Σήμερα, στις 23:02]

δοκιμασα ενα ζευγαρι παλιες καλες OCZ ενος φιλου και παιξανε αερα....

RMA αυριο!!!

τι γινεται ρε παιδια με αυτες τις Ballistix.....παλι καλα που δεν τις προτιμησα εναντι των Patriot:wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.