Jump to content

DVD ripping utility

Tsunami

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 16:10]

Θέλω όλους εσάς με το DVDShrink και το DVD Fab να καταφέρνετε να κάνετε rip τις καινούριες παραγωγές της Village & Warner, ειδικά τα έργα Disney, όπως το Κατσαριδάκι και το Charlie & The Chocolate Factory...

Mε το Charlie κανένα πρόβλημα με το DVD Shrink.... :)

Σε 3 διαφορετικά μηχανήματα με 2 διαφορετικά drives και δεν ξεκίναγε καν... Το dvd ήταν οκ φυσικά, αφού το είδαμε

Trooper το CloneDVD2 είναι οτι κ το Clone1 απλα υποστηρίζει κ DVD DUAL LAYER.Τώρα οσο αφορά AVI -> DVD.........

Φτιάχτα ένα-ένα με avi2dvd και μετά ένωσέ τα με dvdshrink.

Αρχική απάντηση από Wizard! [12-01-2006 16:10]

Θέλω όλους εσάς με το DVDShrink και το DVD Fab να καταφέρνετε να κάνετε rip τις καινούριες παραγωγές της Village & Warner, ειδικά τα έργα Disney, όπως το Κατσαριδάκι και το Charlie & The Chocolate Factory...

Edit: The Longest Yard

μια χαρα κανενα προβλημα απολυτως

blacK το 1click DVD copy πως θα το ενεργοποιήσω?(δε μπορώ να γράψω περισότερα για ευνόητους λόγους)Καταλαβένεις.Αν ξέρεις κατι στλ π.μ

Για πείτε ρε παιδιά.Έχω ριπάρει με το Fab 3 ταινίες αλλά δεν μπορώ να τις κάνω encoding με το shrink με αποτέλεσμανα κάθονται ατόφιες.Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να τις κάνω?

Δεν λείπει τίποτα.Απλά όταν ανοίγω τα αρχεία με το shrink το αποτέλεσμα που μου βγάζει είναι μεγλύτερο από 1 dvd και δεν μπορεί να την συμπιέσει περισσότερο.Ήδη είναι 96% η συμπίεση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.