Jump to content

DVD ripping utility

Tsunami

Recommended Posts

Παιδιά για να κάνετε rip dvd ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε?Έχω το dvd decrypt αλλά σε μερικά κλατάρει.Και το dvd fab που έχω δοκιμάσει δεν συνεργάζεται με το dvd shrink.Καμμιά ιδέα?

επειδη και εμενα εχει προβλημα το σπιτικο μου dvd player και καποιες ταινιες με τα καινουργια κλειδωματα δεν μου τις παιζει χρησιμοποιω το παρακατω προγραμμα

anydvd -> www.slysoft.com

μετα κανεις backup με οποιο προγραμμα θες

Αρχική απάντηση από StEfAn [Σήμερα, στις 07:49]

Εγώ δουλεύω ειδικά με τις νέες προστασίες τις sony (arcos) το DVDFab decrypter.Όλα τα άλλα τα παλιά και μερικά από τα καινούργια με DVD Decrypter,AnyDVD.

μια απο τα ιδια. εκει που κολλαει το dvd decrypter, dvdfab!! Μετα αναλαμβανει το dvd rebuilder :inlove:

• 4 weeks later...

Ενα μήνα πριν ειναι, δεν ειναι και τοσο παλιό.

BTW, τοσο καιρό τη βόλευα με το dvd shrink αλλα σε πολυ μεγάλα dvd δε βγάζει ικανοποιητική ποιότητα και το DVD Rebuilder πολυ παίδεμα φαίνεται... Το CloneDVD2 αξίζει? Εχω ακούσει καλά λόγια.

Επίσης ξέρει κάποιος πώς θα μετατρέψω AVI -> DVD χωρίς να χαθεί η ποιότητα ? Εχω μερικά επεισόδια απο μια σειρά και θελω να τα κάνω dvd.

Κωστη το DvDrebuilder δεν ειναι καθολου παιδεμα....1 φορα το σεταρεις και μετα ειναι υποθεση 2-3 κλικ.....αν χρειαστεις 'οδηγους΄ή βοηθεια just /w me :) Απλα το encoding περνει σαφως περισσοτερο χρονο απο οτι το DvdShrink....

Θέλω όλους εσάς με το DVDShrink και το DVD Fab να καταφέρνετε να κάνετε rip τις καινούριες παραγωγές της Village & Warner, ειδικά τα έργα Disney, όπως το Κατσαριδάκι και το Charlie & The Chocolate Factory...

Edit: The Longest Yard

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.