Jump to content

Adslgr.com

amgamer

Recommended Posts

δυστηχως εκει μεσα δν βγαζεις ακρη. :jump:

ευτυχως εχουμε το thelab που ειναι οργανωμενο,με καλους χρηστες που δν σου λενε...

αυτο φιλε εχει απαντηθει...

ψαξε στο thread με τις 1000 απαντησεις!ψαχνεις συμπερασμα δν βγαζεις!

τεσπα,τι θελω κ μπλεκω με αλλα sites??:blink:

ως κατοχος dsl 384 OTE εδω κ 1 μηνα,μπορω να δηλωσω αρκετα ικανοποιημενος.

αν κ στην αρχη ειχα αρκετες δυσκολιες φαινεται να εχω πετυχει τα βασικα.

λοιπον...αρχιζω.

στα torrents εχω πιασει 40kb/s σταθερα.κ ρωταω...αν κανω port forward θα δω καμια διαφορα?ή καλα ειμαι?(συνηθως κατεβαζει 15-25)

στο kazaa πιανει κ 35.

στα games εχω ping 120 περιπου οταν ειναι αρκετα φορτωμενη η πιστα,αλλιως κ 80 κ 60 εχω πιασει.

στα tests ομως που υπαρχουν σε μερικες σελιδες benches δν βγαζω καλα αποτελεσματα γτ???αφου στο downloading ολα φαινονται κομπλε!

κ ενα αλλο που με βασανιζει εδω κ καιρο!!

εχω συνδεμενο σε usb το μοντεμ alcatec 530i με την newer version,αλλα μετα απο 8-9 ωρες σταματαει η ενδειξη του λεντ με το usb connection κ η συνδεση κλεινει.κ πρεπει να γινει restart.

μου εχουν πει να το βαλω σε ethernet,εχω προσπαθησει,αλλα επειδη γινεται χαμος κ με το δικτυο που εχω φτιαξει,μπερδευονται τα ip κ δν μπορω να το φτιαξω!

υπαρχει καποιος τροπος να μν σβηνει με usb???

:D

Δεν είναι σωστό φίλε μου να κάνεις τέτοια σχόλια για το Α site στο B site. Φιλικά στο λέω.

Να σκεφθείς επίσης ότι και εσύ αν έχεις απαντήσει σε 3 ίδια threads και σκάσει και 4ο με την ίδια ερώτηση, το πιθανότερο είναι να προτρέψεις τον άλλον να ψάξει, ανεξάρτητα από site.

φιλε rootx,τους παρακαλεσα πολυ ευγενικα,επειδη δν μπορουσα να βγαλω ακρη με ολα αυτα που διαβαζα καπου κοντα 3 ωρες να με βοηθησουν αλλα αυτοι με εστελναν απο τη μια σελιδα στο site,οταν λοιπον δν βγαζεις ακρη τι κανεις?ρωτας αλλου σε πιο προθυμους ανθρωπους να σε βοηθησουν κ αυτο εκανα.

η ρυθμιση αυτη δν υπαρχει πουθενα στην σελιδα του μοντεμ.

το μονο που εχει για ωρα ειναι αυτο που μετραει ποση ωρα ειμαι μεσα....

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:36]

Δεν είναι σωστό φίλε μου να κάνεις τέτοια σχόλια για το Α site στο B site. Φιλικά στο λέω.

Να σκεφθείς επίσης ότι και εσύ αν έχεις απαντήσει σε 3 ίδια threads και σκάσει και 4ο με την ίδια ερώτηση, το πιθανότερο είναι να προτρέψεις τον άλλον να ψάξει, ανεξάρτητα από site.

Σωστος ο RootX,και το thelab μου εχει δωσει παρομοια απαντηση τι σημαινει οτι κι αυτο δεν ειναι καλο site?προς θεου δηλαδη,και το συγκεκριμενο site ειναι και αυτο ιδιεταιρα καλο και χρησιμο.Και ethernet rulez

το προβλημα που αναφερεις με το restart μαλλον ειναι του OTE διοτι το αντιμετωπιζω κι εγω ,μια στις 10 μερες θελει restart γιατι κολλαει και δεν ανοιγει σελιδα.Δεν ειναι και τιποτε τρομερο να το εχεις σε USB,προσωπικα εχω παντα δυο pcs μεσα ενα με USB και ενα με ethernet δεν καταλαβαινω γιατι τοσος (αρνητικος) ντορος με το USB.Αν εχεις το telindοus για router τοτε πιθανο να φταιει και αυτο,εγω αυτο εχω.

εμενα το κανει καθε μερα...συνηθως οταν περασουν οι 8-9 ωρες....

σαν ταχυτητες..απο αυτα που αναφερω πιο πανω ειμαι καλα ετσι??να μν ψαχνομαι με ports κ ρυθμισεις....

Αρχική απάντηση από amgamer

εμενα το κανει καθε μερα...συνηθως οταν περασουν οι 8-9 ωρες....

σαν ταχυτητες..απο αυτα που αναφερω πιο πανω ειμαι καλα ετσι??να μν ψαχνομαι με ports κ ρυθμισεις....

δοκίμασέ το από ethernet καλύτερα.

ευκαιρία είναι με τη dsl να μάθεις και λίγα δικτυακά :)

τα ports δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, απλά βάζεις ip του pc και port στο modem, ανάλογα το modem και σε διαφορετική καρτέλα, και αυτό προωθεί αναλόγως τις πόρτες ;)

σαν ταχύτητες, τα 40 από torrs είναι πολύ καλά :)

Όπως υπάρχει γραμμενο όχι μία αλλά πολλές φορές στο ADSLgr (το οποίο στον τομεα του ειναι ΠΟΛΥ καλο κατα την αποψη μου, υπάρχουν πολλοι ανθρωποι εκει μεσα που ξερουν πολυ καλα τα θεματα δικτυων, ADSL κλπ) τα οχι πολυ σοβαρα routers έχουν πρόβλημα με τα P2P οταν αυτά ανοίγουν πολλά connections, οπότε και κολλάνε. Τέτοιο πρόβλημα μπορει και να εχει και το δικό σου, (αν θυμαμαι καλά οι αποψεις διιστατνται, αλλοι λενε οτι αντεχει πολλά connections, άλλοι όχι) και εντιμετωπιζεται περιορίζοντας τα connections απο το P2P πρόγραμμα.

Οπότε μπορείς να το δοκιμασεις, η να διαβασεις τι συμπερασματα βγαλαν αλλοι που το εχουν δκιμασει πριν απο εσενα. Μόνο που μην περιμενεις να στα ξαναγραψουν στο δικο σου thread, θα σε στειλουν σε άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.