Jump to content

Στήσιμο συστήματος έξω από το tower

firefox

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αν θέλει κάποιος να στήσει ένα σύστημα για testing και να μην τα βάλει μέσα στο case τι πρέπει να προσέξει? και γίνομαι πιο συγκεκριμένος

1) να πατάνε όλα πάνω σε μονωτικό υλικό. έχω ηχομονωτικό υλικό σε σπογγώδη μορφή που είχα αγοράσει κάποτε από πράκτικερ κάνει για αυτή την δουλειά?δεν θυμάμαι πως το λένε

2) για να ξεκινήσει το σύστημα πρέπει να βραχυκυκλώσω τα αντίστοιχα pins onboard?

αρκεί αυτό?

κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω για να μην καεί τίποτα?

1) Πιστεύω πως κάνει, αν και αυτό που έχουν στην συσκευασία τους(στο κουτί) είναι αρκετό. Να προσέξεις και τον δίσκο, να πατάει με την μεταλλική πλευρά.

2) Ναι αρκεί, τα pins στα οποία πάει το καλώδιο power_on.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 17:00]

1)Να προσέξεις και τον δίσκο, να πατάει με την μεταλλική πλευρά.

εννοείς να τον γυρίσω να πατάει με την ασημένια πλευρά κάτω η απλά να μην πατάνε κάτω τα ηλεκτρονικά και οι πλακέτες στην κάτω πλευρά του δίσκου?

Και φυσικά ποτήρια με καφέ και κο'ακόλα σε ακτίνα 5 μέτρων. Τα χειρότερα ατυχήματα, είναι τα χαζά ;)

axxuummm....καφέ δεν πίνω....το δωμάτιο μου δεν το κάνω καφενείο...και οι κόκες είναι στην κουζίνα δεν τα ανακατεύω όλα μαζί....!

Guest ΔίωξηΝαρκωτικών
Αρχική απάντηση από firefox [Χθες, στις 19:22]

...και οι κόκες είναι στην κουζίνα δεν τα ανακατεύω όλα μαζί....!

Ωπ!

^^ Απιστευτο!! :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από RootX

Να πατάει με την ασημένια πλευρά :)

Ναι αλλα για ποιο λογο?Εχω εδω και αρκετο καιρο το σκληρο μου να παταει πανω σε μονωτικο υλικο απο την κανονικη του μερια.. υπαρχει κινδυνος?

Αρχική απάντηση από defiant

Ναι αλλα για ποιο λογο?Εχω εδω και αρκετο καιρο το σκληρο μου να παταει πανω σε μονωτικο υλικο απο την κανονικη του μερια.. υπαρχει κινδυνος?

Όχι, κανένας κίνδυνος, απλά αν πατάει με την ασημένια πλευρά δεν χρειάζεται να μονώσεις κλπ.

Όταν κάτι κάποια στιγμή δε δουλέψει, δεν ανοίξει πχ, μην αρχίσεις να λύνεις μοντ, να πολυμετράς αντιστάσεις, να βάζεις μεγενθυντικούς φακούς, να οδύρεσαι. Τσέκαρε την πρίζα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.