firefox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2005 αν θέλει κάποιος να στήσει ένα σύστημα για testing και να μην τα βάλει μέσα στο case τι πρέπει να προσέξει? και γίνομαι πιο συγκεκριμένος1) να πατάνε όλα πάνω σε μονωτικό υλικό. έχω ηχομονωτικό υλικό σε σπογγώδη μορφή που είχα αγοράσει κάποτε από πράκτικερ κάνει για αυτή την δουλειά?δεν θυμάμαι πως το λένε2) για να ξεκινήσει το σύστημα πρέπει να βραχυκυκλώσω τα αντίστοιχα pins onboard?αρκεί αυτό? κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω για να μην καεί τίποτα?
RootX Δεκέμβριος 15, 2005 #2 Δεκέμβριος 15, 2005 1) Πιστεύω πως κάνει, αν και αυτό που έχουν στην συσκευασία τους(στο κουτί) είναι αρκετό. Να προσέξεις και τον δίσκο, να πατάει με την μεταλλική πλευρά.2) Ναι αρκεί, τα pins στα οποία πάει το καλώδιο power_on.
firefox Δεκέμβριος 15, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 17:00] 1)Να προσέξεις και τον δίσκο, να πατάει με την μεταλλική πλευρά. εννοείς να τον γυρίσω να πατάει με την ασημένια πλευρά κάτω η απλά να μην πατάνε κάτω τα ηλεκτρονικά και οι πλακέτες στην κάτω πλευρά του δίσκου?
Chosen Δεκέμβριος 15, 2005 #6 Δεκέμβριος 15, 2005 Και φυσικά ποτήρια με καφέ και κο'ακόλα σε ακτίνα 5 μέτρων. Τα χειρότερα ατυχήματα, είναι τα χαζά
firefox Δεκέμβριος 15, 2005 Author #7 Δεκέμβριος 15, 2005 axxuummm....καφέ δεν πίνω....το δωμάτιο μου δεν το κάνω καφενείο...και οι κόκες είναι στην κουζίνα δεν τα ανακατεύω όλα μαζί....!
Guest ΔίωξηΝαρκωτικών Δεκέμβριος 15, 2005 #8 Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από firefox [Χθες, στις 19:22] ...και οι κόκες είναι στην κουζίνα δεν τα ανακατεύω όλα μαζί....! Ωπ!
defiant Δεκέμβριος 16, 2005 #10 Δεκέμβριος 16, 2005 ^^ Απιστευτο!! :rofl: Αρχική απάντηση από RootX Να πατάει με την ασημένια πλευρά Ναι αλλα για ποιο λογο?Εχω εδω και αρκετο καιρο το σκληρο μου να παταει πανω σε μονωτικο υλικο απο την κανονικη του μερια.. υπαρχει κινδυνος?
RootX Δεκέμβριος 16, 2005 #11 Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από defiantΝαι αλλα για ποιο λογο?Εχω εδω και αρκετο καιρο το σκληρο μου να παταει πανω σε μονωτικο υλικο απο την κανονικη του μερια.. υπαρχει κινδυνος? Όχι, κανένας κίνδυνος, απλά αν πατάει με την ασημένια πλευρά δεν χρειάζεται να μονώσεις κλπ.
schumifer Δεκέμβριος 16, 2005 #12 Δεκέμβριος 16, 2005 Όταν κάτι κάποια στιγμή δε δουλέψει, δεν ανοίξει πχ, μην αρχίσεις να λύνεις μοντ, να πολυμετράς αντιστάσεις, να βάζεις μεγενθυντικούς φακούς, να οδύρεσαι. Τσέκαρε την πρίζα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.