Lewnidas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2005 καλημερα παιδια καταρχην και σας ευχωμαι καλες γιορτες!το ερωτημα μοθ ειναι το ε3ης Σκευτωμαι να αλλα3ω μητρικη επε3εργαστη και καρτα γραφικων ,διοτι το agp πε8αινει και το 754 ηδη εχει πε8ανει,εχει ενας φιλος μου μια msi k8n neo2 kαι σκευτωμουν να την αγορασω και με αποτελεσμα να φτασω τα 250 με τις παρακατω μνημες διοτι με το παρων φτανω οριακα στα 229,η καρτα μου ειναι πιστευω ειναι πολυ καλη ακομη [πιστευω αφου τρεχω τα παντα σε 1280 οποτε δεν υπαρχει λογος για αλλαγη.Εσεις τι 8α μου προτεινατε να κανω σχετικα με αναβα8μιση δηλαδη με λιγα λογια τι να κρατησω και τι ναπουλησω ετσι ωστε να να εκμεταλλευτω τις corsair4000 pl σωστα!Ακουω γνωμες και προτασεις ετσι ωστε να μην 3εφυγω πολυ οικονομικα!8α η8ελα να ακουσω επισης και σχετικα με τη καρτα γραφικων τι να κανω!Ευχαριστω .
Kokolikos Δεκέμβριος 15, 2005 #2 Δεκέμβριος 15, 2005 Πες μας πρώτα τη επεξεργαστή θέλεις και μετά σου προτείνουμε.Γιατί άμα αρχίσουμε έτσι κουτουρου να λέμε δεν μας καλύπτει ούτε η τράπεζα της Ελλάδος..... :P :P :P :P :P
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.