Jump to content

OPTERON 144

Tanner

Recommended Posts

Αντί να περιμένεις γνώμες γενικά και αόριστα, βάλτον πάνω και πες μας και μας πως πάει....

Αρχική απάντηση από Tanner [Σήμερα, στις 12:44]

τον εχω,τι σημασια εχει συτο?αλλο ρωτησα...

Γιατί από ότι έχω δει στο internet είναι λίγο περίεργο stepping με άλλους να χτυπάνε χαλαρά τα 2.7 και άλλους αρκετά χαμηλότερα.Εγώ πάντως με τον 146 που έχω δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί.Βέβαια τον έχω 2 μέρες μόνο αλλά τα 2550 χωρίς ρεύμα με προβληματίζουν.Μάλλον θα προτιμούσα κάποιο άλλο stepping αν είχα την δυνατότητα.

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:47]

Και ποιος ο σκοπός του θρεντ απο την στιγμή που τον έχεις ?

εσυ ποιος ο σκοπος οταν ποσταρεις ενα smilie σκετο?το θρεντ εχει ως σκοπο να μου πειτε την γνωμη σας για το stepping του,αν ηξερα δεν θα ποσταρα.

Τις γνώμες για τα stepping μπορείς να τις βρεις και με το SEARCH...είτε εδώ είτε στο google

Ένα CABNE θα έκανε...

Τώρα αν δεν υπάρχει τίποτα, μάλλον δεν τον έχει δοκιμάσει κανείς και άρα όντως εσύ πρέπει να κάνεις την αρχή για να μας πεις.

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 13:03]

Τις γνώμες για τα stepping μπορείς να τις βρεις και με το SEARCH...είτε εδώ είτε στο google

Ένα CABNE θα έκανε...

Τώρα αν δεν υπάρχει τίποτα, μάλλον δεν τον έχει δοκιμάσει κανείς και άρα όντως εσύ πρέπει να κάνεις την αρχή για να μας πεις.

^^

Οντως τρελο κομματι.. μπορεί να μην πάει καθόλου καλά αλλά μπορέι και να πετάξει.. η γνώμη μου έιναι πως με αέρα κανα 2600 μάλλον θα το πιάσεις αλλά για πιο πάνω δεν νομίζω γιατί θα έχει cold bug:shifty:

Στο XS δεν πέτυχα κάτι για την συγκεκριμένη βδομάδα. Μάλλον θα είσαι ο πρώτος που θα δείξει αποτελέσματα :)

Ο kostas7gtr εχει εναν 543...μια βδομαδα πριν απο τον δικο σου δηλαδη...και με αερα πηγε 3.050 stable.........αλλα ειναι πολυ ζεστος.....μπορει και ο δικος σου να εχει παραπλησιες δυνατοτητες...

0544 μυριζει καινουργιο rev (μιας και οι 0530+ CPU λεγετε οτι ειναι καινουργιο rev απο την AMD)

προβλεψη- θα clockαρει πολυ καλα και με λιγα ρευματα, cold bug που πολλες φορες τσακιζει κοκαλα ομως :(. αυτα ειναι τα γενικα που εχω δει απο 0530+

Ο δικός μου πάντως έφτασε τα 2800 με λίγο παραπάνω ρεύμα.Πιστεύω πως θα ανέβει λίγο ακόμα.

post-951-1416072333,5832_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.