Jump to content

Παραξενο προβλημα με refresh rate

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα boys & girls! :p

Εχω ενα πολυ παραξενο προβλημα με την Viewsonic E92+Sb που εχω.

Την εχω σε αναλυση 1152Χ864 και σε 100hz refresh rate που ειναι κατι ενα πολυ περιεργο "ghosting" προς τα δεξια το οποιο με την πρωτη ματια δεν πολυφαινεται αλλα αν το παρατηρησεις ειναι σπαστικο απο λιγο και μετα. Αν βαλω την ιδια αναλυση στα 60hz το προβλημα λυνεται ...:blink:

Το παρατηρησα και σε μια παλια CTX (σκυλι μιλαμε) 17 αρα που εχω και γινεται παλι το ιδιο αλλα σε μικροτερο βαθμο. Το προβλημα οφειλεται στα 100hz? Yπαρχει περιπτωση να φταιει η καρτα γραφικων?

Ευχαριστω για οποια απαντηση :help:

πρεπει να δεις εαν η οθονη σου και η καρτα γραφικων σου υποστηριζουν αυτες τις ρυθμισεις.εαν προσπαθεις να κανεις over-ride ή εκτος factory settings τοτε πολυ πιθανον να φταιει αυτο.

Τις υποστηριζουν ... και το προβλημα ειναι οτι συμβαινει και στην αλλη οθοωη την CTX που εχω αλλα σε μικροτερο βαθμο :eek:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.