Jump to content

7800 ΑΑ και AF quality.

mellodos

Recommended Posts

Ένας επαγγελματικός συνεργάτης μου, έρχεται απο Αμερική την κυριακή και έχει πέσει παραγγελία για κάρτα γραφικών:jump: Το θέμα είναι οτι δεν βρήκε X1800XT πουθενά(α ρε ΑΤΙ) και έτσι είμαι μεταξυ X1800XL και 7800gtX εκ των οποίων η ΧL 50 dollars φθηνότερη . Είμαι χρόνια Fan{Ati}c (9700pro,9800xt,x800xt) και γενικά χρησιμοποιώ πολύ ΑΑ και AF στα παιχνίδια η οποία ποιότητα τους καθορίζει άμεσα την επιλογή μου για μια κάρτα, ειδικά τέτοιας κλάσης.Ξέρω πως η GTX είναι ερκετά ισχυρότερη αλλά ακούω διάφορα απο δω και απο κει περι κατωτερης ποιότητας των 7800 στα φίλτρα καθώς και ότι γενικά οι χ1800 δείχνουν τα δόντια τους εκεί(ποιοτικά).Τελικά ρε παιδιά θα βλέπω τόσο ορατή διαφορά αν πάρω την gtx?Θα παίζω σε 1280χ1024 19" TFT.

Όντως αυτό το test είναι ποlύ συγκεκριμένο. Και δεν μπορεί να συγκρίνει επιμέρους 7800 με Χ800. Tο ότι στα παιχνίδια ή image quality, με φίλτρα ή χωρίς, είναι καλύτερη στην ΑΤΙ είναι γνωστό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.