Vasot Δεκέμβριος 16, 2005 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 13:00] Δεν το πηρα προσωπικα ρε! Ελα " Ρε! " Βλεπω οτι δεν εξαπτεσαι καθολου κατα τα αλλα... Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 13:00] Μπορει να φανηκε ετσι, αλλα εξηγω γιατι σου απαντησα ετσι στο προηγουμενο ποστ. Τελοσπαντων επειδη δεν εχω ουτε το χρονο αλλα ουτε και την ορεξη να συγκρουστω μαζι σου για αυτο το θεμα και να ανοιξει ολοκληρο flame war κλπ μονο και μονο για μαρκες μητρικων Θα πω <<φιλικα>> οτι "ας πουμε" καταλαβα για να κλεινει το θεμα μεταξυ μας γιατι απο γνωμες για τον morius καταντησε σε προσωπικη διαφορα μεταξυ μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 17, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Σήμερα την παράγγειλα...μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια...(CPU-MEM-VGA-PSU-HDD) Κοιτάχτε τη κούκλα που είναι... :inlove: :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 29, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Επιτέλους μετά από μεγάλη αναμονή και επιπλοκές...δούλεψε... :woot: (Θέλει συμμάζεμα πολύ ακόμα...απλά μία πρώτη ματιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 30, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Δεν εχεις δει το δικο μου κουτι γιαυτο μιλας............ακους εκει θελει συμαζεμα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 30, 2005 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Tι ρεύματα δίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 30, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 19:44] Δεν εχεις δει το δικο μου κουτι γιαυτο μιλας............ακους εκει θελει συμαζεμα........... Θέλει θέλει γιατί πρέπει να μπει και πάνελ και λαμπίτσες και όσο να ναι...καινούριο είναι να μην δείχνει και...κάπως...καθαρό????? :p Tι ρεύματα δίνει; Δεν έχω το πρόγραμμα τώρα όταν το βρω θα ποστάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 6, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Τελικα η MSI k8n nf4u αξίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 6, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από morius [31-12-2005 00:34] Θέλει θέλει γιατί πρέπει να μπει και πάνελ και λαμπίτσες και όσο να ναι...καινούριο είναι να μην δείχνει και...κάπως...καθαρό????? :p Δεν έχω το πρόγραμμα τώρα όταν το βρω θα ποστάρω... Bρε στο bios επιλογές για vcore vdimm vdd Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 7, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Προσωπικα δεν ξαναπερνω μητρικη Asus με τιποτα. 3 συνεχομενα rma σε Α7Ν8Χ-Deluxe,ασυμβατοτητα με μνημες κ.τ.λ. Βεβαια αυτα επι nforce 2 εποχης. Πλεον τα πραγματα μπορει να εχουν αλλαξει αλλα η εμπειρια μου με εκανε να τη διαγραψω σαν μαρκα απο τις επιλογες μου. Gigabyte και παλι Gigabyte @morius Καλοριζικη.Οταν λες επιπλοκες τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 7, 2006 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Λοιπόν...όπως είπα και πιο πάνω αρχικά είχε corrupted BIOS τώρα κάνει ******** στην μπάρα εκκίνησης των windows. Αλλά στο δεύτερο ίσως θέλω format γιατί έχω αλλάξει πολλές συσκευές τελευταία...(Drives-PCI Cards-περιφερειακά...) Πάρτε μία pic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 7, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Στο bios vcore-vdimm θεμε ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.