Vadergr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 Ποιες μαρκες laptop εχουν εξουσιοδοτημενο κεντρο επιδιορθωσης βλαβων στην Ελλαδα?Για παραδειγμα τα acer τα διορθωνουν στο εξωτερικο νομιζω.Ξερει κανεις για αλλες μαρκες?Toshiba,Acer,Sony,FSC,HP,Asus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Τα dell (νομίζω) πάνε γαλλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 καλα κανεις δεν ξερει?Αντε βρε faxman (spc) ,εσυ τα που ξερεις ολα γιατι δεν μας απαντας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Kαι τα fsc στην Ελλάδα επιδιορθώνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 τα acer πάνε ιταλία και δεν επιδιορθώνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 15, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris τα acer πάνε ιταλία και δεν επιδιορθώνονται δεν το καταλαβα αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr δεν το καταλαβα αυτο... http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=323393#post323393 .Όσο για τα dell, ότι προβλήματα έχω συναντήσει, από μικρό μέχρι μεγάλο, Ελλάδα επιδιορθωθηκαν μιας και έχεις επιλογή στην συντήρηση next business day, έρχονται, αλλάζουν τα πάντα αν χρειάζεται και φεύγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από RootX http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=323393#post323393 .Όσο για τα dell, ότι προβλήματα έχω συναντήσει, από μικρό μέχρι μεγάλο, Ελλάδα επιδιορθωθηκαν μιας και έχεις επιλογή στην συντήρηση next business day, έρχονται, αλλάζουν τα πάντα αν χρειάζεται και φεύγουν. Και στα laptop ή μόνο στα desktop?Σε ένα τηλέφωνο που τους έκανα για το pda βγήκε ένας έλληνας αλλά ήταν στη γαλλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Call center έχει Γαλλία, Ελλάδα, Ιρλανδία και δεν ξέρω που αλλού.Αμέ, έχουν αλλάξει οθόνες, μητρικές, σκληρούς κλπ. Μην τρομάζετε με το τι έχουν αλλάξει, μιλάμε για πολλά laptops και κακομεταχείριση. Αυτά βέβαια για το NBD, στο collect'n'return δεν ξέρω τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eliasr Ιανουάριος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Τα HP πάνε στο πουλάδη Λ.Συγγρού. . . . και ο Θεος βοηθός!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
af9pk Ιανουάριος 13, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 IBM/Lenovo Thinkpad: ΕλλαδαΚαι η προσωπικη μου εμπειρια: αντικατεστησα μετασχηματιστη καινουργιου φορητου σε δυο μερες (κρατωντας τον παλιο τις δυο αυτες ημερες) επειδη τον βρηκα αρκετα θορυβωδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 1, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Tα hp τελικα ποιος τα φερνει και που επιδιορθωνονται?Αν τα φερνει ο πουλιαδης δεν ειναι ψιλοπροβλημα επειδη εχω ακουσει οτι κλεινει?Επισης εχω πολυ καιρο να δω νεο λαπτοπ μοντελλο της hp στην ελληνικη αγοραΤι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 1, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Η HP έχει service πάντως στην Αγίας Παρασκευής και Δερβενακίων (λίγο πιο πάνω απ'του σύριου ) Οπότε μπορεί να τα επισκευάζει εκεί. Το σκάνερ μου εκεί το χα πάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 1, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Kαμμια σχεση εννοεις με τον πουλιαδη?Ανεξαρτητο ειναι?Hp hellas τυπου?Ποσο καλο ειναι το service/support σε hp laptop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johann Φεβρουάριος 1, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 τα toshiba ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Kαμμια σχεση εννοεις με τον πουλιαδη?Ανεξαρτητο ειναι?Hp hellas τυπου?Ποσο καλο ειναι το service/support σε hp laptop? HP service υπαρχει και Αθηνα αλλα και Θεσσαλονικη. Οι χονδρεμπορες, βλεπε Quest, Πουλιαδης και οποιος αλλος πουλαει HP τα παραλαμβανουν για επισκευη. Σε περιπτωση που ειναι κατι που δεν μπορουν ή δεν τους επιτρεπει η HP να επισκευασουν το στελνουν στην ιδια την HP η οποια το επισκευαζει στο αντιστοιχο παραρτημα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 3, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 HP service υπαρχει και Αθηνα αλλα και Θεσσαλονικη. Οι χονδρεμπορες, βλεπε Quest, Πουλιαδης και οποιος αλλος πουλαει HP τα παραλαμβανουν για επισκευη. Σε περιπτωση που ειναι κατι που δεν μπορουν ή δεν τους επιτρεπει η HP να επισκευασουν το στελνουν στην ιδια την HP η οποια το επισκευαζει στο αντιστοιχο παραρτημα της. Yπαρχει τροπος να ζητησεις να το πηγαινεις κατευθειαν στην hp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Yπαρχει τροπος να ζητησεις να το πηγαινεις κατευθειαν στην hp? Εννοειτε πως σαν ιδιωτης μπορεις να το πας κατ'ευθειαν και στην HP. Δεν προκειται να σου πουνε απολυτως τιποτα. Απλα ειναι λιγο περιεργοι στον τροπο αντιμετωπισης των πελατων λιανικης. π.χ. σε περιπτωση που το προϊον σου επισκευαστει, για καθε μερα που περναει και δεν τον παραλαμβανεις χρεωνεσαι την παραμονη του προϊοντως στην αποθηκη και αλλα τετοια περιεργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.