Jump to content

P4C800-e DLX - 4X512 BH5 - Bandwidth Efficiency 73%

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα και δεν ξερω που οφειλεται μιας και ειμαι σχετικα καινουργιος σε P4 θεματα :rolleyes:

Τα specs λοιπον:

mobo : P4C800-e DLX

Ram : 4X512 old Bh5 (Kingston HyperX 3200)

CPU : Dothan 750

Η μητρικη εχει επανω vdimm/droop mod (thanks Unseen!) και για να εχω PAT μπουταρω στα 200 FSB και ανεβαζω με το clockgen μεχρι 212 προς το παρον γιατι δεν εχω ψυξη εχτρα στο northbridge.

Tο θεμα ειναι οτι σε 212 FSB 2-2-2-5 εχω bandwidth efficiency 73% μονο. Τουλαχιστον ετσι λεει το Sandra. Μου βγαζει περιπου 5000+ Mb/s

Tι φταιει? Ο Dothan (memory controller)? Tα 4Χ512?

Βοηθατε χωριανοοοοοοι! :D

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 20:15]

Με 4χ512 εχεις 2Τ ή 1Τ??????

χεχε..

Ισχυει η ιστορια με το 1Τ και 2Τ στους P4 η αυτο ειναι μονο στους AMD CPU's? :confused:

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer

Ισχυει η ιστορια με το 1Τ και 2Τ στους P4 η αυτο ειναι μονο στους AMD CPU's? :confused:

Eσυ τι εχεις βαλει???????1 ή 2????

Εχω την εντυπωση οτι το 865 δεν μπορει να παιξει καν με 4χ512 se dual channel εκτος αμα τα στικακια ειναι single sided ολα...

με το 875...εσυ πες μας...:D

Ποσταρε ενα pi με 1Τ και ενα με 2Τ...

875 ειναι η μητρικη αλλα το 1Τ και 2Τ ποια ρυθμιση ειναι στο BIOS?

Εχει φιλος την P4P800 DLX και εχει και αυτος 4Χ512 Twinmos UTT double sided και παιζουν κανονικα :) Βεβαια εχει φλασαρισμενο το BIOS της P4C800-e DLX (της δικιας μου δηλαδη) οποτε δεν ξερω αν αυτο παιζει κανενα ρολο ...

Τα δικα μου τα ΒΗ5 ειναι double sided επισης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.