angelos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 Εχω ενα notebook αγορασμενο απο πλαισιο turbo-x με dvd/cd recorder της teac με συνδεση ide/atapi.Σημερα αγορασα ενα dvd-writer nec nd-6650a με συνδεση ide/atapi.nd-6650a Πριν κανω την αγορα αυτη τηλεφωνησα στο πλαισιο για να σιγουρευτω οτι το nec θα ειναι συμβατο με το κουτι και την μητρικη του notebook.ολα okay μου ειπαν.Το ερωτημα τωρα ειναι πως θα βγαλω το teac και πως μετα θα συνδεσω το nec.Δεν θα ηθελα να πειραματιστω γιατι απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα ειναι ευαισθητα τα Notebook.Υπαρχει καποιο αλλο site που να δινει οδηγιες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 τα turbox δε νομίζω να έχουν service guide για το κοινό (το manual που πρέπει να κοιτάξεις όταν θες να πειράξεις κάτι τέτοιο). επίσης δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεις πληροφορίες για turbox, καθότι συναρμολογούνται ελλάδα. δεν πρέπει νά ναι τόσο δύσκολο, εξαρτάται από το λάπτοπ βέβαια.μπορείς αν θες να το βγάλεις καμιά φωτογραφία και να σου πούμε αν βλέπουμε κάτι, ή να περάσεις από κάποιο service πλαισίου και να τους ρωτήσεις (αν ξέρουν και σου πούνε). φυσικά μπορείς να τους το πας να στο βάλουν αυτοί (με το αζημίωτο φυσικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Δεκέμβριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Δεν εχει απο κατω κλιπ να απελευθερωνει το dvdrw?Λογικα με απλο πατημα το βγαζεις τραβηχτο και τοποθετεις το νεο.Τα turbox δεν εχουν μανιουαλ?Καλο κι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neofix Δεκέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Τα turbo x ειναι της Clevo. Πανε στο site της εταιριας και δες εκει αν εχει καποιο manual η κατι αλλο χρησιμο. www.clevo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Δεκέμβριος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2005 Ευχαριστω για τις πληροφοριες,το κατεβασα απο ιντερνετ,μου βγηκε λιγο ιη πιστη με dial-up αλλα τι να κανω περιμενω την vivodi (dslcube2-99euro)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Ιανουάριος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Clevo????δηλαδή αξίζει ένα λαπτοπ tyrboX???? (ακαδημαικο ενδιαφέρον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Φεβρουάριος 10, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 τελικα μετα απο ενα χρονο ως χρηστης καταλαβα οτι δεν αξιζει ενα laptop turbo-x! απο πλευρας ποιοτητας,κυριως,της κεντρικης μοναδας turbo-x! Ιδιαιτερα στο σημειο που ενωνεται η οθονη με το υπολοιπο κομματι! αν μου ξαναδινοταν η ευκαιρια δεν θα εκανα το ιδιο λαθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Δεν είναι το μοναδικό που έχει πρόβλημα στην ένωση της οθόνης με το κυρίως case. Αυτό είναι και το δυσκολότερο σημείο και εκεί ξεχωρίζουν τα μελετημένα από τα προχειροφτιαγμένα laptop.Αν σε παρηγορεί υπάρχουν και επώνυμα με το ίδιο πρόβλημα (acer, παλαιότερα apple) Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Φεβρουάριος 10, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 tristeno Βασικα δεν γνωριζω αν εφταιξα εγω (πραγμα ψιλοαδυνατο γιατι τον προσεχω σαν τα ματια μου) η' απο την θερμοκρασια καπως ξεκολλησε!τι μπορω να κανω για αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Αν είναι σε σημείο που δέχεται πίεση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (κολλήματα είναι προσωρινή λύση και σίγουρα θα ξανασπάσει με το παραμικρό).Στην θέση σου θα έψαχνα σιγά σιγά να το πουλήσω. Αν βέβαια θέλεις σώνει και καλά να το κρατήσεις μπορείς να βρεις ανταλλακτικό. Πιστεύω ότι δεν κοστίζει παραπάνω από 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.