Jump to content

How to:Συνδεση atapi dvd-writer σε notebook

angelos

Recommended Posts

Εχω ενα notebook αγορασμενο απο πλαισιο turbo-x

με dvd/cd recorder της teac με συνδεση ide/atapi.

Σημερα αγορασα ενα dvd-writer nec nd-6650a με συνδεση ide/atapi.nd-6650a

Πριν κανω την αγορα αυτη τηλεφωνησα στο πλαισιο για να σιγουρευτω οτι το nec θα ειναι συμβατο με το κουτι και την μητρικη του notebook.ολα okay μου ειπαν.

Το ερωτημα τωρα ειναι πως θα βγαλω το teac και πως μετα θα συνδεσω το nec.Δεν θα ηθελα να πειραματιστω γιατι απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα ειναι ευαισθητα τα Notebook.

Υπαρχει καποιο αλλο site που να δινει οδηγιες???

τα turbox δε νομίζω να έχουν service guide για το κοινό (το manual που πρέπει να κοιτάξεις όταν θες να πειράξεις κάτι τέτοιο).

επίσης δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεις πληροφορίες για turbox, καθότι συναρμολογούνται ελλάδα.

δεν πρέπει νά ναι τόσο δύσκολο, εξαρτάται από το λάπτοπ βέβαια.

μπορείς αν θες να το βγάλεις καμιά φωτογραφία και να σου πούμε αν βλέπουμε κάτι, ή να περάσεις από κάποιο service πλαισίου και να τους ρωτήσεις (αν ξέρουν και σου πούνε).

φυσικά μπορείς να τους το πας να στο βάλουν αυτοί (με το αζημίωτο φυσικά).

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

τελικα μετα απο ενα χρονο ως χρηστης καταλαβα οτι δεν αξιζει ενα laptop turbo-x!

απο πλευρας ποιοτητας,κυριως,της κεντρικης μοναδας turbo-x!

Ιδιαιτερα στο σημειο που ενωνεται η οθονη με το υπολοιπο κομματι!

αν μου ξαναδινοταν η ευκαιρια δεν θα εκανα το ιδιο λαθος!:(

Δεν είναι το μοναδικό που έχει πρόβλημα στην ένωση της οθόνης με το κυρίως case. Αυτό είναι και το δυσκολότερο σημείο και εκεί ξεχωρίζουν τα μελετημένα από τα προχειροφτιαγμένα laptop.

Αν σε παρηγορεί υπάρχουν και επώνυμα με το ίδιο πρόβλημα (acer, παλαιότερα apple)

tristeno

Βασικα δεν γνωριζω αν εφταιξα εγω (πραγμα ψιλοαδυνατο γιατι τον προσεχω σαν τα ματια μου) η' απο την θερμοκρασια καπως ξεκολλησε!τι μπορω να κανω για αυτο?

post-2935-1416072433,2018_thumb.jpg

Αν είναι σε σημείο που δέχεται πίεση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (κολλήματα είναι προσωρινή λύση και σίγουρα θα ξανασπάσει με το παραμικρό).

Στην θέση σου θα έψαχνα σιγά σιγά να το πουλήσω. Αν βέβαια θέλεις σώνει και καλά να το κρατήσεις μπορείς να βρεις ανταλλακτικό. Πιστεύω ότι δεν κοστίζει παραπάνω από 50.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.