Jump to content

Αυτοματη συνδεση στο internet

abarth

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πως μπορεις με το που θα γινει login στα windows (xp) να γινει και συνδεση στο internet αυτοματα? (δλδ να γινει dial)Μιλαμε για συνδεση μεσω dialup (pstn,isdn,adsl [αφου ουσιαστικα πρεπει να κανεις connect μεσα απο dialup connection])

αυτό πρέπει να είναι δουλειά του dialer όπου καλεί 090 και τα λοιπά...

Αρχική απάντηση από RagSoul

αυτό πρέπει να είναι δουλειά του dialer όπου καλεί 090 και τα λοιπά...

Αν δε κάνω λάθος νομίζω ότι ρωτάει πώς θα το κάνει..

Sorry δε ξέρω, και μετά από ένα γρήγορο search στο net δε βρήκα και κάτι.. :/

ναι ρωατω πως γινεται αλλα το βρηκα 'εμμεσα' :)

εχω ενα favorite link που θελω να ανοιγει με το που ανοιγει το pc.Εχω βαλει στον ΙΕ να εχει Always Dial my default connection(επιλεγεις ποιο ειναι)

το link αυτο (shortcut στα favorites ειναι) το βαζεις paste στο startup (στο start->programs)

με το που θα ανοιξουν τα windows θα ανοιξει η σελιδα.Θα σε ρωτησει στο connection να κανει αυτοματα connection?εκει λες ναι και πλεον καθε φορα θα ανοιγει το πισι και αυτοματα θα μπαινεις στο νετ και απλα θα ανοιγει μια σελιδα που εχεις προεπιλεξει. Πχ www.thelab.gr :)

βεβαια αυτος ειναι εμμεσος τροπος και περιμενω να βρω τον αμεσο :)

Δεν θα βρείς και πολύ πιο άμεσο τρόπο...

Φτιάξε ένα shortcut στο φάκερλο StartUp που θα οδηγεί απευθείας στο dial-up..

Βάλε και στα settings να κάνει automatic dialing και είσαι κομπλε

απο την άλλη παίρνεις dsl που είναι always-on 24/7 και μετά απλά σε καθυστερουν τα winbows :p

Και ρωτω το ακομα πιο δυσκολο.Αν εχεις dsl modem και πρεπει να \\πρασινησει\\ η συνδεση, θα μπει?Με λιγα λογια,χρειαζομαι μια χρονοκαθυστερηση!

α)(@jaguar) μα εχω adsl αλλα και παλι το modem (usb) πρεπει να κανει dial συνδεση αφου εχει γινει negotiation.

β)βαζεις redial 999 attempts καθε 30-60-120 δευτερολεπτα οποτε μολις γινει οκ η γραμμη θα κανει και τη συνδεση στο νετ....

Βάλε στον scheduler να γίνεται σύνδεση κάθε φορά που ξεκινάει ο υπολογιστής.

Το modem στα usb δεν έχει ενεργοποιημένη τη σύνδεση αν δεν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή. Όπως και τα pstn-isdn modems μπορεί να είναι συνδεδεμένο με το καλώδιο, αλλά περιμένει τον υπολογιστή να κάνει το authentication.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.