abarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 Πως μπορεις με το που θα γινει login στα windows (xp) να γινει και συνδεση στο internet αυτοματα? (δλδ να γινει dial)Μιλαμε για συνδεση μεσω dialup (pstn,isdn,adsl [αφου ουσιαστικα πρεπει να κανεις connect μεσα απο dialup connection])
RagSoul Δεκέμβριος 14, 2005 #2 Δεκέμβριος 14, 2005 αυτό πρέπει να είναι δουλειά του dialer όπου καλεί 090 και τα λοιπά...
DJD Δεκέμβριος 14, 2005 #3 Δεκέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από RagSoul αυτό πρέπει να είναι δουλειά του dialer όπου καλεί 090 και τα λοιπά... Αν δε κάνω λάθος νομίζω ότι ρωτάει πώς θα το κάνει.. Sorry δε ξέρω, και μετά από ένα γρήγορο search στο net δε βρήκα και κάτι.. :/
abarth Δεκέμβριος 14, 2005 Author #4 Δεκέμβριος 14, 2005 ναι ρωατω πως γινεται αλλα το βρηκα 'εμμεσα' εχω ενα favorite link που θελω να ανοιγει με το που ανοιγει το pc.Εχω βαλει στον ΙΕ να εχει Always Dial my default connection(επιλεγεις ποιο ειναι) το link αυτο (shortcut στα favorites ειναι) το βαζεις paste στο startup (στο start->programs) με το που θα ανοιξουν τα windows θα ανοιξει η σελιδα.Θα σε ρωτησει στο connection να κανει αυτοματα connection?εκει λες ναι και πλεον καθε φορα θα ανοιγει το πισι και αυτοματα θα μπαινεις στο νετ και απλα θα ανοιγει μια σελιδα που εχεις προεπιλεξει. Πχ www.thelab.gr βεβαια αυτος ειναι εμμεσος τροπος και περιμενω να βρω τον αμεσο
JaguarOne Δεκέμβριος 15, 2005 #5 Δεκέμβριος 15, 2005 Δεν θα βρείς και πολύ πιο άμεσο τρόπο... Φτιάξε ένα shortcut στο φάκερλο StartUp που θα οδηγεί απευθείας στο dial-up.. Βάλε και στα settings να κάνει automatic dialing και είσαι κομπλε απο την άλλη παίρνεις dsl που είναι always-on 24/7 και μετά απλά σε καθυστερουν τα winbows
Vadergr Δεκέμβριος 15, 2005 #6 Δεκέμβριος 15, 2005 Και ρωτω το ακομα πιο δυσκολο.Αν εχεις dsl modem και πρεπει να \\πρασινησει\\ η συνδεση, θα μπει?Με λιγα λογια,χρειαζομαι μια χρονοκαθυστερηση!
abarth Δεκέμβριος 15, 2005 Author #7 Δεκέμβριος 15, 2005 α)(@jaguar) μα εχω adsl αλλα και παλι το modem (usb) πρεπει να κανει dial συνδεση αφου εχει γινει negotiation.β)βαζεις redial 999 attempts καθε 30-60-120 δευτερολεπτα οποτε μολις γινει οκ η γραμμη θα κανει και τη συνδεση στο νετ....
feanorian82 Δεκέμβριος 15, 2005 #8 Δεκέμβριος 15, 2005 Αυτό δεν το κατάλαβα... Το modem δεν είναι συνέχεια μέσα, ανεξάρτητα από το pc?
trendy Δεκέμβριος 15, 2005 #9 Δεκέμβριος 15, 2005 Βάλε στον scheduler να γίνεται σύνδεση κάθε φορά που ξεκινάει ο υπολογιστής.Το modem στα usb δεν έχει ενεργοποιημένη τη σύνδεση αν δεν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή. Όπως και τα pstn-isdn modems μπορεί να είναι συνδεδεμένο με το καλώδιο, αλλά περιμένει τον υπολογιστή να κάνει το authentication.
JaguarOne Δεκέμβριος 16, 2005 #11 Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 [Χθες, στις 21:04] A ok. Ethernet και πάλι ethernet...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.