Jump to content

προβλημα

Futuristic

Recommended Posts

Κολλάει από ΠΑΝΤΑ ? Ή τώρα στα ξαφνικά αρχίζει κ κολάει ?

Τσέκαρε το %cpu, το PFUsage (CTRL+ALT+DEL) όταν τρέχεις το παιχνίδι.

Σου πετάει κάποιο μήνυμα ?

Όπως είπε κ ο JimmyFox πες μας κι άλλα ;)

Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Κολλάει και σε άλλα games και κολλάει εντελώς το σύστημα!

Δεν πετάει κανένα μύνημα. Όταν έχω όμως ενεργοποιημένο το VPU recover μου βγάζει ότι η κάρτα μου σταμάτησε να αποκρίνεται και αν θέλω να στείλω αναφορά στην ATI.

Επίσης την πήρα πριν 1 week μεταχερισμένη μαζι με mobo και processor.

Επίσης την έχω στην AGP 8 και της έχω βάλει και απευθείας τροφοδοσία που χρειάζεται από το PSU.

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

(edit) Την θερμοκρασία μπορώ να την δω κάπως;

Δεν μπορεις να δεις θερμοκρασια στην 9800Pro παρα μονο να βαλεις μονος σου καποιον σενσορα κοντα στον πυρηνα της καρτας. Δοκιμασε και κανενα 3DMark να δεις αν κανει το ιδιο και τσεκαρε το συστημα για ιους/spyware προγραμματα που τυχον τρεχουν πονηρα απο πισω.

θερμοκρασια.

καθαρισε την παλια παστα με ασετον και μαλακο πανι.

ριξε ενα μπαλακι παστα κεραμικ ισο με ενα ρεβυθι και απλωσε το ομοιομορφα.ξανακουμπωσε την ψυκτρα στην καρτα και εισαι ετοιμος.

εαν δεις την καρτα απο μπροστα θα δεις 2 πλαστικες σφηνες.νομιζω στην 9800 ηταν μαυρες.εαν γυρισεις αναποδα την καρτα θα δεις οτι αυτες οι σφηνες εχουν δοντακια για να κουμπωσουν.εαν παρεις ενα τσιμπιδι ωστε να σφιξουν και να πανε προς τον κεντρο του αξονα της σφηνας θα πεταχτουν απο την πανω μερια καθως εχουν αντισταση απο ελατηριο.προσεχε μην χασεις τα κομματιακια της σφηνας.μια φορα εψαχνα κανα μισαωρο το ελατηριο.

αφου τις βγαλεις μετα απομακρυνεις σιγα σιγα την ψυκτρα.προσοχη να εχεις βγαλει και το καλωδιο ρευματος απο το ανεμηστιρακι.

τα υπολοιπα στα εξηγησα παραπανω:)

Αρχική απάντηση από Futuristic

Να ρωτησω και κάτι ακόμη επειδη δεν ξερω. Το καλώδιο για την τροφοδοσία από το τροφοδοτικό το συνδέω κατευθείαν πάνω στην 9800 ή πρέπει να μεσολαβεί και τίποτε άλλο?

Τι εννοείς; Αν εννοείς ότι το καλώδιο του τροφοδοτικού έχει και άλλο μόλεξ που το έχεις π.χ. σε ένα σκληρό, όχι δεν παίζει ρόλο.

Πάντως πριν μπεις στη διαδικασία να βγάζεις ψύκτρα και να αλλάζεις πάστα, μπορείς απλά να τη δοκιμάσεις σε ένα άλλο μηχάνημα να δεις αν κάνει το ίδιο...

εχεις φαγωθει οτι φταιει το ρευμα? :blink:

και αυτο που λες μπορεις να δοκιμασεις αλλα καλυτερο ειναι να τσεκαρεις την καρτα σε αλλο μηχανημα και 2ον να δεις τι μπορεις να κανεις εαν της βελτιωσεις την ψυξη της.

Λοιπόν, αγόρασασ σημερα arctic silver 5 πάστα και της έβαλα. Καθάρισα και στην εντέλεια το ανεμιστηράκι αν και δεν ήταν και πολύ βρώμικο.

Βάζω FAR-CRY και μετά από κάνα μισάωρο και αφού έχω χαρεί πιστεύωντας ότι είναι εντάξει... Κολάει πάλι.

Τι να κάνω πια...

Αρχική απάντηση από Futuristic

Λοιπόν, αγόρασασ σημερα arctic silver 5 πάστα και της έβαλα. Καθάρισα και στην εντέλεια το ανεμιστηράκι αν και δεν ήταν και πολύ βρώμικο.

Βάζω FAR-CRY και μετά από κάνα μισάωρο και αφού έχω χαρεί πιστεύωντας ότι είναι εντάξει... Κολάει πάλι.

Τι να κάνω πια...

Βαλε τους drivers που ειχε στο κουτι ή τσεκαρε τα ρευματα με πολυμετρο...

Χρησιμοποιησε το driver cleaner για να βγαλεις τους drivers που εχεις τωρα (google it)

BTW η hercules ειναι αυτη με το μπλε ledaki στο fan?...την ζαχαρωνα καποτε...

Απο εδω--->https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27

Μπορεις να βρεις παλιοτερους..

Αλλιως...ριξε το agp σε χ2 ...απενεργοποιησε και τα fast writes απο το bios...

Κανε και update το bios της μητρικης ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.