hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 Τωρα τελευταια παρατηρησα το εξης φαινομενο με το υδροψυκτο μου. Το τανκ και οι σωληνες αρχισαν χωρις κατα την γνωμη μου ιδιαιτερο λογο να θολωνουν και εγω αρχισα να φοβαμαι μηπως μου γινει τιποτα και μετα "εχετε γεια βρυσουλες". Το εχει αντιμετωπισει ξανα κανεις αυτο το προβλημα; Ειναι τιποτα σοβαρο η απλως οφειλεται στον καιρο;(δηλαδη την διαφορα θερμοκρασιας μεταξυ υδροψυκτου και δωματιου). Θα ειμαι ευγνωμων σε οποιον με βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Είναι απόλυτα φυσιολογικό, καλά θα κάνεις να προγραμματίσεις κάθε 2-3 μήνες να το λύνεις, να αλλάζεις νερό και να καθαρίζεις τους σωλήνες. Πάρε μία ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Παλι καλα γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω πολυThanks man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Ολα ενταξει τελικα. Το καθαρισα και τωρα ειναι μια χαρα οπως και πριν. Thanks....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.