RootX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 linky για το bios.Φήμες αναφέρουν ότι διορθώνει το bug που έχει εμφανιστεί σε ορισμένες περιπτώσεις όπου ο επεξεργαστής "τρώει" 3V μετά από cold boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Δεκέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 την έχει κανείς???τι διαφορές έχει απο τη sli dr...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous την έχει κανείς??? τι διαφορές έχει απο τη sli dr...??? Εχμ, αυτό είναι bios section αγαπητέ.check Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous την έχει κανείς??? τι διαφορές έχει απο τη sli dr...??? Και εγω διαβασα οτι αυτο το Bios κανει οντως δουλεια..... Οποτε απο αυριο,θα την αγορασω αφοβα... Η πρωτη rev τι νουμερο ηταν...??? Εχω 4 με ΑΑ0...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Φεβρουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 τελικά ποιό είναι το τελευταιο bios για την expert??? λινκ αμα υπάρχει. θέλω να το βάλω μέσο winflash Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Johnnymous τελικά ποιό είναι το τελευταιο bios για την expert??? λινκ αμα υπάρχει. θέλω να το βάλω μέσο winflash http://www.dfi.com.tw/Upload/BIOS/NF4EDC07.exe1.Enhance Memory Support.2.Support AMD Athlon 64 FX60 CPUs.3.Add over clocks step by step. Το τελευταιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.