Jump to content

Media Portal αντι Win MCE 05

YDinopoulos

Recommended Posts

Καλημε-ρααααα

Ειμαι πανω στο χτισιμο του htpc μου και εκει που εψαχνα πληριοφοριες για τα Windows Media Center 2005, ενας γνωστος, μου προτεινε αυτό. To κατεβασα (~23ΜΒ) και εμεινα εκπληκτος. Απλα ειναι φοβερο....

Σας προτεινω οσοι σκεφτεστε για τα MCE 05, να δοκιμασετα το Μedia Portal. Aπλα θελει εγκατεστημενα Win XP SP1 Kαι 13GB χωρο (200 το προγραμμα και ~12 για διαφορα encodings!)

Καλησπέρα

μια ερώτηση:

με τι κάρτες TV έπαιξε σε εσάς ?? το παλεύω 2 μέρες τώρα να δει σωστά την leadtek 2000 tv expert και αυτό το πράμα κάνει τρέλλα συνέχεια (μια δεν τη βλέπει, ή την βλέπει και μετά όχι ή δεν συντονίζει....)

Αρχική απάντηση από colt3003

Καλησπέρα

μια ερώτηση:

με τι κάρτες TV έπαιξε σε εσάς ?? το παλεύω 2 μέρες τώρα να δει σωστά την leadtek 2000 tv expert και αυτό το πράμα κάνει τρέλλα συνέχεια (μια δεν τη βλέπει, ή την βλέπει και μετά όχι ή δεν συντονίζει....)

Για κοιτα εδω ;)

Μια απορία βρε παιδιά.

Η ποιότητα εικόνας και ήχου από ένα DVD ROM στην τηλεόραση και στον ενισχυτή αντίστοιχα είναι ίδια με ένα επιτραπέζιο player;

Καλύτερη λύση σε κάρτα ήχου και για ταινίες και για μουσική ποια θεωρείται ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.