YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 Καλημε-ραααααΕιμαι πανω στο χτισιμο του htpc μου και εκει που εψαχνα πληριοφοριες για τα Windows Media Center 2005, ενας γνωστος, μου προτεινε αυτό. To κατεβασα (~23ΜΒ) και εμεινα εκπληκτος. Απλα ειναι φοβερο.... Σας προτεινω οσοι σκεφτεστε για τα MCE 05, να δοκιμασετα το Μedia Portal. Aπλα θελει εγκατεστημενα Win XP SP1 Kαι 13GB χωρο (200 το προγραμμα και ~12 για διαφορα encodings!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Σε sp2 δε θα δουλέψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Θα δουλεψει βρε! Απλα θετει το SP1 σαν minimum requirement... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Δεκέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 einai super!!! το έχω εδώ και ένα χρόνο και παίζει άψογα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Δεκέμβριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Καλησπέρα μια ερώτηση:με τι κάρτες TV έπαιξε σε εσάς ?? το παλεύω 2 μέρες τώρα να δει σωστά την leadtek 2000 tv expert και αυτό το πράμα κάνει τρέλλα συνέχεια (μια δεν τη βλέπει, ή την βλέπει και μετά όχι ή δεν συντονίζει....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από colt3003 Καλησπέρα μια ερώτηση: με τι κάρτες TV έπαιξε σε εσάς ?? το παλεύω 2 μέρες τώρα να δει σωστά την leadtek 2000 tv expert και αυτό το πράμα κάνει τρέλλα συνέχεια (μια δεν τη βλέπει, ή την βλέπει και μετά όχι ή δεν συντονίζει....) Για κοιτα εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Δεκέμβριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Είδα είδα...... καλοκαρδίστηκα βραδιάτικα να'σαι καλά πάντως με γλύτωσες απο παραπάνω κόπο (σημαντικό και αυτό) !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Μια απορία βρε παιδιά. Η ποιότητα εικόνας και ήχου από ένα DVD ROM στην τηλεόραση και στον ενισχυτή αντίστοιχα είναι ίδια με ένα επιτραπέζιο player;Καλύτερη λύση σε κάρτα ήχου και για ταινίες και για μουσική ποια θεωρείται ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Εγω με την onboard ειμαι μια χαρα. Εχει 5.1 και ειναι αρκετα καθαρο. Δοκιμασα κ mp3 με 320 bitrate αλλα και κατευθειαν audio-cd ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.