Jump to content

Πρόβλημα με Internet!!!! HELPPPPPP!!!

DMylonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χτες έκανα Update το Zone Alarm Suite, και εκτοτε δεν μπαίνει Internet ούτε με DSL ούτε με ISDN που δοκίμασα. Ενώ φαίνονται όλα οκ και συνδεδεμένα (έκανα ping στην 192.168.1.1 του DSL) με το που ανοίγω τον browser (Explorer ή Firefox), μου εμφανίζει την παρακάτω σελίδα...

Έβγαλα τελοίως το Zone Alarm τώρα, έκανα Uninstall και ξανά Install τον Explorer και τον Firefox, αλλά τίποτε... Δεν πάιζουνε όλα τα προγραμματα που είναι μέσο net, msn, outlook, updates σε antivirus, σαν να μην υπάρχει internet.

Παιδία τί μπορεί να είναι αυτό?! Έχω κάνει και disable το restore ο μλκς και δεν μπορώ έστω να κάνω επαναφορά... Σας παρακαλώ προτείνετε μια λύση...

Ευχαριστώ. :bye:

post-419-1416072331,7407_thumb.jpg

ΝΑΙ!!!!!!!! Τελικά πάλι μόνος τα κατάφερα :)

Απλά να ενημερώσω και τους συναδέλφους εδώ ότι στην παραπάνω περίπτωση σε Win XP, απλά κάνουμε τα παρακάτω βήματα:

Start -> Run -> Γράφουμε: cmd -> Γράφουμε: netsh winsock reset -> Μετά την επανεκκίνηση όλα ΟΚ :jump::D

Μόνος του ρωτάει,μόνος του απαντάει...ο μοναχοφάης!!:hehe: Πέρα απο την πλάκα,είχα παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε με επανεκίννηση του υπολογιστή....:tomato:

Αρχική απάντηση από THRESH [Σήμερα, στις 13:29]

Μόνος του ρωτάει,μόνος του απαντάει...ο μοναχοφάης!!:hehe:

:clap: :clap: :worship: :worship: :clap: :clap: :clap:

Αρχική απάντηση από THRESH

Μόνος του ρωτάει,μόνος του απαντάει...ο μοναχοφάης!!:hehe: Πέρα απο την πλάκα,είχα παρόμοιο πρόβλημα και λύθηκε με επανεκίννηση του υπολογιστή....:tomato:

Και επανεκκινήσεις έκανα αλλα τίποτε... Από της 10 το βράδυ μέχρι της 2 παιδευόμουνα με διάφορα utilities και τέτοια, αλλά τίποτε... Οπότε το πρωί λέω, ε δεν πάει άλλο, μπαίνω thelab, αλλά μετά το post, μου ήρθε η επιφύτηση...

Οπότε με μια επίσκεψη στο thelab, σου έρχετε η έμπνευση :)

Αρχική απάντηση από DMylonas [14-12-2005 08:34]

Χτες έκανα Update το Zone Alarm Suite, και εκτοτε δεν μπαίνει Internet ούτε με DSL ούτε με ISDN που δοκίμασα. Ενώ φαίνονται όλα οκ και συνδεδεμένα (έκανα ping στην 192.168.1.1 του DSL) με το που ανοίγω τον browser (Explorer ή Firefox), μου εμφανίζει την παρακάτω σελίδα...

Έβγαλα τελοίως το Zone Alarm τώρα, έκανα Uninstall και ξανά Install τον Explorer και τον Firefox, αλλά τίποτε... Δεν πάιζουνε όλα τα προγραμματα που είναι μέσο net, msn, outlook, updates σε antivirus, σαν να μην υπάρχει internet.

Παιδία τί μπορεί να είναι αυτό?! Έχω κάνει και disable το restore ο μλκς και δεν μπορώ έστω να κάνω επαναφορά... Σας παρακαλώ προτείνετε μια λύση...

Ευχαριστώ. :bye:

Kαι όχι τίποτα αλλα δέν μας άφησες και να βοηθήσουμε!!! Όλα για τον... εαυτό σου!!!!

Τέλος πάντων, μπράβο σου!!!

:T: :T: :worship: :worship: :T: :T: :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.